€ 4,50 Incl. btw

Ansjovis van Ortiz op Olijfolie. Ansjovis uit de Cantabrische zee. Inhoud 47,5 gram

Op voorraad

Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. De ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode).

Als ze net gevangen zijn worden de grootste ansjovis onthoofd en met de juiste hoeveelheid zout in blikken gedaan.

Daarna worden de ansjovis waaiervormig neergelegd en op elke laag komt een laag zout. Dan wordt het geheel stevig aangedrukt om het vet eruit te halen zodat de vis kan rijpen. Vervolgens wordt de ansjovis 8 maanden gerijpt in rijpingskelders waar de temperatuur en vochtigheid goed gecontroleerd worden. 
Uiteindelijk worden de visjes handmatig schoongemaakt, gefileerd en op olie gezet.

Inhoud: 47,5 gram
Land van herkomst: Spanje
Producent: Ortiz 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x