Collectie

Sorteren op:

Italië | Sangiovese Cabernet | 14%
€7,75
Zhoug is een heerlijke Jemenitische kruiden pasta gemaakt met verse coriander, peterselie en kruidnagel. Meng het met yoghurt voor een heerlijke kruidige dipsaus of gebruik het als kruidenpasta om gevogelte mee op smaak te brengen
€5,95
Portugese Sardines in een tomatensaus. Ingeblikt 125 gram
€4,50
Mont Blanc vijgen spread biologisch. Inhoud 240 gram
€4,49
De Frysling Solaris Sauvignier Gris is een lichte ronde droge witte wijn met een rijke stijl op de neus. Licht kruidig. In de smaak vooral appel, peer, steenfruit en bloesem.
€16,95
De 12 jaar oude Balsamico van Giuseppe Giusti heeft jaren gelegen op eeuwenoude eikenhouten vaten. Geschikt voor koud en warm gebruik. Inhoud: 250ml
€29,50
Geniet van échte Italiaanse pasta met deze glutenvrije spaghetti. De pastamakers van Granoro maken de beste glutenvrije pastasoorten, waaronder deze spaghetti van Quinoameel. De structuur is vrijwel gelijk aan 'normale' pasta.
€3,99
Geniet van échte Italiaanse lasagna met deze glutenvrije lasagnebladen. De pastamakers van Granoro staan bekend om hun pasta's van durumtarwe, maar hebben deze speciaal ontwikkeld als glutenvrije optie. De textuur komt erg dichtbij een pasta mét gluten.
€3,99
Gerookt en lucht gedroogd spek van Livar varkens. Heerlijk als ontbijtspek of bacon. Een perfecte verrijking voor de stamppot, pannenkoeken, boontjes, en eigenlijk gewoon alles.
€3,85
Groentebouillon van Aneto. Dit Catelaanse bedrijf is gespecialiseerd in het maken van ready to use bouillon. Oftewel, je hoeft alleen maar deze groentebouillon te kopen en er niks meer aan te doen.
€6,25
Mint Jelly (Muntsaus) van Ballymaloe leent zich zeer goed bij het serveren van lamsrack, lamskotelet of lamsbout. Maar denk ook aan het serveren van dessert's met bijvoorbeeld ijs, peer of appel of kazen.
€4,25
Snert in blik van chefkok Joris Bijdendijk * Samuel Levie (Brandt & Levie). Snert of erwtensoep, kwaliteitssoep uit de handen van kenners, Sam en Joris.
€7,85
Een heerlijke rosé, perfect als aperitief of op een heerlijke zonnige dag.
€9,95
Deze rauwe Macadamia Noot zit vol met vitamince B en Omega 7. Bestel de noot in een verpakking van 100 gram, 500 gram of 1000 gram.
€4,80
Spaghettini dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€4,95
Mooie handgemaakte Italiaanse fusilli van Martelli, gemaakt van Italiaanse en Canadese durumtarwe. Door de manier van maken kleeft iedere saus aan deze heerlijke authentieke pasta.
€4,95
Sale
Een Colomba Classica van Augusta van 750gram.
Het Italiaanse Paasbrood.
€24,50 €19,50
Remeker, rauwmelkse natuurkorst kaas die 13 maanden gerijpt heeft. Intens van smaak, vol romig door het gebruik van Jersey-melk doorregen met eiwitkristallen.
€20,00
Eerlijke en heerlijke honing van pure biologische oorsprong. Goed voor mens én bij.
€8,95
Zeer fijne semola di grano duro, doordat hij een extra keer gemalen is. Deze semola van harde tarwe gries heeft een hoog glutengehalte en is daardoor zeer geschikt voor verse pasta, brood, pizza en focaccia.
€3,85
‘Nduja is een pittige smeerbare salami uit Calabrië, een regio in Zuid-Italië. Het is gemaakt van varkensvlees en dankt zijn pikante smaak aan de toegevoegde chilipepers. Bent u een liefhebber van pittige gerechten? Bestel dan vandaag nog een potje Nduja
€6,50
Een hele mooie bloemige frisdrank. Serveer de Fentimans Rose Lemonade met veel ijs en een schijfje limoen.
€1,75
De Vlielander zeewierkaas is een jong belegen kaas gemaakt van biologische koemelk met een licht zilte smaak van zeewier.
€8,75
Het meest bekende product van Ballymaloe is wel deze overheerlijke Orignial Relish. Rijk van smaak en zeer veelzijdig in gebruik. In een handige knijpfles.
€4,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x