Pasta & Rijst

Sorteer op:

Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€3,99
Paccheri pasta, een traditionele Napolitaanse pasta in de vorm van hele grote ronde "kokers".
€3,99
Venere Nero is zeer voedzame rijstsoort en heeft een nootachtige, aromatische smaak en een stevige, enigszins taaie structuur. Eenmaal gekookt, verandert de kleur licht van glanzend ebbenhout zwart naar een rijke, diepe violetkleur.
€6,50
Grote pastaschelpen, Conchiglioni van Attilio. Mooi om te vullen! 500gr
€3,99
i Maccheroni di Toscana van Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926.
€3,99
"Zwarte Pasta" van Sapori di Casa. Fettuccine al nero di seppia. Gekleurd met inktvis inkt.
€5,99
De overheerlijke Penne van de familie Martelli. Pasta volgens het recept uit 1926.
€3,99
Spaghettini dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€3,99
De familie Martelli presenteert een nieuwe pastasoort: i Fusilli di Pisa. De fusilli zijn ontworpen en geproduceerd als herinnering aan de 'famulus Salvius', een bakkersknecht uit Pisa, die op 13 februari 1284 is begonnen met het produceren van pas...
€3,99
La Perla arroz: rijst uit de delta onder Valencia.
Carnarolirijst, deze is uitermate geschikt voor het bereiden van risotto; een delicate rijstsoort met een mooie ‘bite’ voor rijke gerechten.
Inhoud: 500gr
€5,75
Grote Fusilli van Attilio. Inhoud 500gr
€3,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x