Pasta & Rijst

Sorteer op:

Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€3,99
De overheerlijke Penne van de familie Martelli. Pasta volgens het recept uit 1926.
€3,99
La Perla arroz: rijst uit de delta onder Valencia.
Carnarolirijst, deze is uitermate geschikt voor het bereiden van risotto; een delicate rijstsoort met een mooie ‘bite’ voor rijke gerechten.
Inhoud: 500gr
€5,75
i Maccheroni di Toscana van Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926.
€3,99
De familie Martelli presenteert een nieuwe pastasoort: i Fusilli di Pisa. De fusilli zijn ontworpen en geproduceerd als herinnering aan de 'famulus Salvius', een bakkersknecht uit Pisa, die op 13 februari 1284 is begonnen met het produceren van pas...
€3,99
Spaghettini dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€3,99
"Zwarte Pasta" van Sapori di Casa. Fettuccine al nero di seppia. Gekleurd met inktvis inkt.
€5,99
Paccheri pasta, een traditionele Napolitaanse pasta in de vorm van hele grote ronde "kokers".
€3,99
De bekende schelppasta, conchiglie, gemaakt van Spelt. Deze vorm is heel geschikt voor het gebruik met dikke sauzen waardoor de schepjes zich mooi laten vullen. Inhoud: 475 gram
€3,95
Trotolle is een gekrulde pasta. Door de mooie vorm van de pasta is het in staat om wat dunnere sauzen vast te houden. Deze Trottole wordt gemaakt van Spelt uit Limburg. Inhoud: 475 gram
€3,95
Grote pastaschelpen, Conchiglioni van Attilio. Mooi om te vullen! 500gr
€3,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x