Collectie

Sorteer op:

Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken. Inh. 170gr
€5,90
Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€3,99
Zwarte Knoflook, 1 bol ongepeld.
€3,25
Het meest bekende product van Ballymaloe is wel deze overheerlijke Orignial Relish. Rijk van smaak en zeer veelzijdig in gebruik.
€3,75
Sardientjes a la Antigua in olijfolie.

Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicië. Ortiz koopt deze sardientjes in veilinghuizen (lonjas) aan de noordkust van Spanje. De sardientjes worden zorgvuldig verhit en met de hand gefilleerd.
€4,50
Gekonfijte Beldi Citroenen van Belazu. Inh. 350gr
€5,95
Ansjovis van Ortiz op Olijfolie. Ansjovis uit de Cantabrische zee. Inhoud 47,5 gram
€4,50
Zacht van smaak, smeuïg van structuur en soja-achtig. Met deze gepelde zwarte knoflook heb je een nieuwe smaak op tafel.

Inhoud: 50 gram
€7,99
De Spaanse Witte Tonijn, Bonito del Norte, wordt met lijn en haak gevangen in de Cantabrischezee.
€4,95
Bouillon van Fattoria Italia "gusto" Fungo Porcino. Perfect voor het gebruik in soepen, sauzen, rijstgerechten, risotto etc.
€2,50
Zwarte knoflook is witte knoflook die voor drie weken op hoge temperatuur gefermenteerd is. Hiervan is deze mooie puree gemaakt. Zoet, zacht en zwarte knoflook
€7,99
Overheerlijke Lavendel Siroop van Agroposta. Fles siroop 500ml
€8,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x