Collectie

Sorteren op:

Of je bent al een keer verleid waar je bij stond of dat gaat gebeuren. Dit feestbrood van Edwin klaasen is een taartje onder de broden. Vol met rozijnen, amarena kersen, amandelspijs en een vleugje banketbakkersroom.
€14,99
150 gram Pistache Crème van Scyavuru
€7,50
Een heerlijke Perzische kruidenpasta, met gember, kurkuma en chilli. Geweldig om te gebruiken met zachtgegaarg vlees en wortel en knolgroenten.
€5,95
Een heerlijke borrelplank met prachtige kazen, vleeswaren, olijven en vele andere heerlijkheden. De borrelplank voor Leeuwarden en omgeving.
€48,50
Deze crema di balsamico met Dadel en Vijgen is één van onze meest verkochte producten. "Een snoepje in een fles" zoet, stoperig en fris tegelijk. Heerlijk voor kazen, salades of bij vleeswaren.
€9,95
Een gelimiteerde oplage van een speciale Sweet Spicy Soja Sauce met Madame Jeanette.
€25,00
Pancettta is een Italiaans spek gekruid met koriander- en venkelzaad en vervolgens voor twee maanden gedroogd is. Natuurlijk is deze pancetta heerlijk in de Carbonara, maar ook uitermate geschikt als smaakmaker sauzen.
€9,99
Sardientjes a la Antigua in olijfolie.
Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicië. Ortiz koopt deze sardientjes in veilinghuizen (lonjas) aan de noordkust van Spanje. De sardientjes worden zorgvuldig verhit en met de hand gefilleerd.
€4,95
Eerlijke en heerlijke honing van pure biologische oorsprong. Goed voor mens én bij.
€8,95
Een klassiek Britse frisdrank, met een typische kruidige smaak. Heerlijk ter verkoeling, maar hij misstaat zeker niet in een heerlijke cocktail.
€2,25
Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. De ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode).
€5,75
De zoute en lichtzure smaak van de geconserveerde citroenen geeft een intense citroensmaak aan een grote verscheidenheid aan gerechten.
€6,90
De bes van de Palmboom, de Medjoul Dadel. Een grote dadel, zoet en zacht. Eet de dadel zo uit de hand of gebruik deze heerlijke dadel als een zoetmaker in gerechten.
€5,00
De amalfi citroen (onbespoten) is toch wel één van de bekendste citroenen, het is namelijk de citroen voor de limoncello. De gehele schil is eetbaar, en de citroen is iets minder bitter.
€9,25
Mint Jelly (Muntsaus) van Ballymaloe leent zich zeer goed bij het serveren van lamsrack, lamskotelet of lamsbout. Maar denk ook aan het serveren van dessert's met bijvoorbeeld ijs, peer of appel of kazen.
€4,25
Bereid uit de weiboter van onze kaasmaker en boer Remeker de Groote Voort. Ghee gemaakt vannuit de melk van hun Jersey koeien. Inhoud 230g
€8,50
De meest aromatische vlierbloesems worden met de hand geplukt en verwerkt tot deze heerlijke siroop. Wist je trouwens dat men zegt dat deze bloesem een zuiverende werking heeft op je lichaam?
€8,99
Mooie handgemaakte Italiaanse fusilli van Martelli, gemaakt van Italiaanse en Canadese durumtarwe. Door de manier van maken kleeft iedere saus aan deze heerlijke authentieke pasta.
€4,95
Kimchi Mayonaise van Oh Na Mi. Deze wil je gewoon in huis hebben. Romige Mayonaise met de Kimchi van Oh Na Mi. Nu in een handige knijp tube.
€6,45
Granola, goed gevuld met amandelen, walnoten, hazelnoten en cranberries. Licht gekruid, perfect voor in de yoghurt of kwark.
€6,25
Gerookt en lucht gedroogd spek van Livar varkens. Heerlijk als ontbijtspek of bacon. Een perfecte verrijking voor de stamppot, pannenkoeken, boontjes, en eigenlijk gewoon alles.
€3,85
Ontdek de Biologische Kaasfondue van De Mèkkerstee Geniet van een heerlijke en biologische kaasfondue gemaakt van verse koemelk van De Mèkkerstee. Bestel nu bij House of Taste voor een smaakvolle ervaring!
€12,75
Zhoug is een heerlijke Jemenitische kruiden pasta gemaakt met verse coriander, peterselie en kruidnagel. Meng het met yoghurt voor een heerlijke kruidige dipsaus of gebruik het als kruidenpasta om gevogelte mee op smaak te brengen
€5,95
23 maanden gerijpte Parmigiano Reggiano D.O.P. De koning onder de Italiaanse kazen. En onmisbaar in de risotto!
€8,45
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x