Bakproducten en aroma's

Sorteer op:

Nielsen Massey Vanille Extract, gemaakt van vanillestokjes uit Madagaskar. Één eetlepel extract staat gelijk aan 1 vanillestokje. Inhoud 60ml
€12,75
Nielsen Massey Rozenwater 60ml
€6,95
Geniet van deze volle romige Vanillepasta van Nielsen Massey. Breng je gerechten op smaak met een beetje van deze Vanille. Potje 60ml
€16,50
Dit ganzenvet is een echt natuurproduct, het bestaat namelijk uit 100% puur ganzenvet uit Frankrijk. Gebruik het ganzenvet om aardappeltjes in te bakken en natuurlijk om eendenboutjes in te konfijten.
€8,50
Falksalt Naturel, zout uit mediterraans water. Mooi voor het oog en smaakvol op het bord.
€3,99
Boeren CaramelZ met zeezout. Romig, zoet en een beetje ziltig. Heerlijk!! Een echte guilty pleasure.
€6,50
Nielsen Massey Orrange Blossom 60ml. Oranjebloesemwater.
€8,25
Ahornsiroop ofwel Maple Syrup. Siroop uit de Esdoorn. Een natuurlijk zoetmiddel. Heerlijk over pannenkoeken bijvoorbeeld. Inh. 250ml
€7,99
Zeer fijne bloem welke gebruikt wordt voor het maken van verse pasta, pizza en foccacia.
€3,50
Zeer fijne semola di grano duro, doordat hij een extra keer gemalen is. Deze semola van harde tarwe gries heeft een hoog glutengehalte en is daardoor zeer geschikt voor verse pasta, brood, pizza en focaccia.
€3,50
Denk aan zoete taarten, cake's of zelfgemaakt ijs als je de de sinaasappel extract gebruikt. Maar denk ook eens aan een salade dressing of visgerechten.
€8,25
De Nielsen-Massey chocolade extract wordt gewonnen uit hoge kwaliteit cacaobonen. Ideaal voor het op smaak brengen van desserts, drank en sauzen. Eén eetlepel chocolade extract staat gelijk aan één eetlepel ongezoete cacaopoeder. 60ml
€8,25
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x