Kruiden en specerijen

Sorteer op:

Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken. Inh. 170gr
€5,90
Zwarte Knoflook, 1 bol ongepeld.
€3,25
Gekonfijte Beldi Citroenen van Belazu. Inh. 350gr
€5,95
Zwarte knoflook is witte knoflook die voor drie weken op hoge temperatuur gefermenteerd is. Hiervan is deze mooie puree gemaakt. Zoet, zacht en zwarte knoflook
€7,99
Zacht van smaak, smeuïg van structuur en soja-achtig. Met deze gepelde zwarte knoflook heb je een nieuwe smaak op tafel.

Inhoud: 50 gram
€7,99
Zhoug is een heerlijke Jemenitische kruiden pasta gemaakt met verse coriander, peterselie en kruidnagel. Meng het met yoghurt voor een heerlijke kruidige dipsaus of gebruik het als kruidenpasta om gevogelte mee op smaak te brengen
€5,95
Colatura di Alici is een onmisbare smaakmaker in de Italiaanse keuken. Deze ansjovissap is op vele verschillende manieren te gebruiken in de keuken, voeg wat toe als u uw groenten gaat bakken maar het is ook heerlijk door een tomatensaus en meer.
€10,95
Onmisbaar in de Spaanse keuken. Pimenton dulce, gerookte paprikapoeder Deze milde variant is ideaal voor het bereiden van paella, sauzen, Chorizo, tapas, marinades en meer.
€3,95
Een Noord Afrikaanse kruiden pasta met verse koriander, komijn en citroen. Heerlijk als marinade voor vis en gevogelte, maar ook lekker als kruidenbasis voor een couscous.
€5,95
"kaviaar" gevuld met Balsamico. Een absolute smaakmaker voor salades, hapjes en voorgerechten. Elke parel is gevuld met Balsamico.
€10,95
Dit bijna 100 jaar bestaande bedrijf in de provincie Alicante produceert een keur aan kruiden en specerijen typisch voor de Spaanse keuken. Waaronder deze Saffraan. De Saffraan van El Avion leent zicht heel goed voor het maken van bijvoorbeeld paella...
€7,50
Sale
Zwarte Knoflook, 2 bollen ongepeld.
T.H.T. 1-8-2020
€5,50 €4,20
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x