Soepen

Sorteer op:

Groentebouillon van Aneto. Dit Catelaanse bedrijf is gespecialiseerd in het maken van ready to use bouillon. Oftewel, je hoeft alleen maar deze groentebouillon te kopen en er niks meer aan te doen.
€5,50
Kippenbouillon van Aneto. Dit Catelaanse bedrijf is gespecialiseerd in het maken van ready to use bouillon. Oftewel, je hoeft alleen maar deze kippenbouillon te kopen en er niks meer aan te doen.
€5,50
Daar is die dan het Klein is fijn Pompoenfestijn van Kromkommer. Ook wij redden met Kromkommer kleine pompoentjes van de verspilling. Een heerlijke Pompoensoep van kleine pompoentjes!
€3,99
Tomatensoep zoals je hem zelf thuis ook zou maken; met veeeeel tomaat, een tikkie zuur en als extra verrassing hele snoeptomaatjes. Daar word je blij van! Met deze soep red je maar liefst 500 gram gekke tomaten en ben je op slag een gekke groente hel...
€3,99
Red de zoete aardappel met een plekje of een verkleurd uiteinde en geniet van deze Zoete Aardappelsoep. Gemaakt van die zoete aardappel die anders niet naar de winkel zou gaan.
€3,99
Pastinaaksoep gemaakt van "ongewenste" pastinaken. De pastinaken die te groot, te klein, niet mooi genoeg zijn voor in de winkel, maar minstens zo lekker, belanden in deze soep.
€3,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x