Over ons

In 2009 begon Jan-Tjip Douwstra, met een groot aantal jaren ervaring binnen de horeca en een meer dan gemiddelde interesse op het gebied van eten en drinken, met het importeren van Olijfolie en azijnen uit Toscane (Italïe) om dit als groothandel te verkopen aan horeca en speciaalzaken in het gehele land.  Door de jaren heen breide het assortiment van House of Taste uit met verschillende delicatessen uit binnen- en buitenland. Waardoor er ook aan foodservice bedrijven kan worden geleverd. 

Naast de groothandel is House of Taste ook veel aanwezig op verschillende Food-events en markten.
Proef & Beleef is het motto van House of Taste dat doen wij dan ook graag. Sinds mei 2015 hebben wij in de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden onze eerste delicatessen winkel geopend. Met een groot gedeelte van ons eigen assortiment hebben wij de winkel verder gevuld met geweldig mooie delicatessen uit binnen- en buitenland waarmee u het proeven en beleven zelf mag ervaren.

Wij helpen je in de winkel en online graag met het zoeken naar mooie, bijzondere en smaakvolle producten. Stellen kadopakketten samen, zoeken met jou naar het juiste geschenk en rond de feestdagen helpen wij met het team aan de kerstpakketten. Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x