Tomasu
€ 12,50 Incl. btw

24 maanden gerijpte sojasaus uit Rotterdam.
Inh. 100ml

Op voorraad
Artikelnummer:
3530

Tomasu Soy Sauce is de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa en wordt gebrouwen in Rotterdam. Met respect voor eeuwenoude tradities, krijgt de sojasaus minimaal 24 maanden de tijd om op smaak te komen in 25-50 jaar oude whiskyvaten uit Schotland.

Gedreven door de visie dat oprechte kwaliteit alleen kan worden bereikt door totale controle over de gehele keten, is Tomasu Soy Sauce erin geslaagd om haar eigen sojabonen en tarwe te telen in de Hoeksche Waard. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en het wereldwijd bekende grove Keltisch zeezout uit Guerande, Frankrijk. De fermentatie wordt vervolgens opgestart met behulp van Tomasu’s eigen schimmel, de aspergillus oryzea Tomasu.

Het enige ingredient wat vervolgens nog wordt toegevoegd is tijd. De decennia oude whiskyvaten dienen als een tijdscapsule waarin de sojasaus de tijd krijgt om zich te ontwikkelen. Het resultaat? Een sojasaus met een rijke en unieke smaak die zal verrassen.

Inh. 100ml

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x