€ 23,50 Incl. btw

De 1905. Black bedankt ons voor het complexe proces met zijn originele aroma's. Net als een klassieke gin geniet deze alcoholvrije variant ook van zijn voortreffelijke ingrediënten: een klassiek ingrediënt bij Gansloser is onze jeneverbes uit Toscane. De

Op voorraad

De 1905. Black bedankt ons voor het complexe proces met zijn originele aroma's. Net als een klassieke gin geniet deze alcoholvrije variant ook van zijn voortreffelijke ingrediënten: een klassiek ingrediënt bij Gansloser is onze jeneverbes uit Toscane. De "Toscaanse reuzen" met een rijpingstijd van slechts één jaar zorgen voor een filigraan aroma zonder vervelende oxidatietonen. De fijn aromatische schil van de Amalfi-citroenen en Moro-sinaasappels vertegenwoordigen het versheidsgedeelte. Kardemom, piment, peper en ons geheime recept van vele andere plantaardige ingrediënten maken van de 1905. Black Non Alcohol Distilled by Gansloser een smakelijke gin-ervaring.

Sinds 2010 is meesterdistilleerder Holger J.G. Frey experimenteert met zijn vacuümdestillatiesysteem. Op dat moment herkende hij een trend in alcoholvrije gin-twins en werkte hij aan een alcoholvrije gedistilleerde variant, een echt volwaardig alternatief voor het origineel dat alcohol bevat. Frey is ervan overtuigd dat de hoge verwarming van conventionele alcoholvrije sterke drank - noodzakelijk voor de daaropvolgende verwijdering van alcohol uit het distillaat - het aroma beïnvloedt. Daarom ontwikkelde hij een speciaal distillatieproces dat, in tegenstelling tot wat gebruikelijk is, vanaf het begin zonder alcohol werkt en dus ook zonder hoge temperaturen. Om de rijkdom aan aroma's ook zonder alcoholische basis te vangen - let wel, ook zonder enige latere toevoeging van aroma's - distilleren we in een dampfase onder een enorm vacuüm en brengen we de verandering van atmosfeer vanuit het vacuüm met lage temperaturen in kaart.

De 1905. Black bedankt ons voor het complexe proces, dat veel knowhow vereist, met zijn originele, onvervalste aroma's. Net als een klassieke gin leeft hij ook van zijn voortreffelijke ingrediënten: een klassiek ingrediënt bij Gansloser is onze jeneverbes uit Toscane. De "Toscaanse reuzen" met een rijpingstijd van slechts één jaar zorgen voor een filigraan aroma zonder vervelende oxidatietonen. De fijn aromatische schil van de Amalfi-citroenen en Moro-sinaasappels vertegenwoordigen het versheidsgedeelte. Kardemom, piment, peper en ons geheime recept van vele andere plantaardige ingrediënten maken van de 1905e Black Non Alcohol Distilled by Gansloser een smakelijke gin-ervaring.

Alcohol: 0%
Inhoud:500ml

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x