Desemenzo

Sorteren op:

Geen producten gevonden...

Edwin Klaasen, alias #Bakkertjezelf heeft in 2007 desembrood onder de naam Desemenzo op de markt gebracht. Zijn enthousiasme en gevoel voor het bakkersvak werken aanstekelijk. Edwin heeft al bij veel mensen het enthousiasme voor brood overgebracht.

Desem
Elk brood wat we maken begint bij onze eigen desemcultuur, een mengsel van meel en water. Door dit mengsel te laten fermenteren ontstaan melk- en azijnzuren. Dit zorgt voor een natuurlijke rijzing van het brood. Door de lange rijstijd worden vitaminen en mineralen beter opgenomen en ontstaat een voedzaam brood met veel geur en smaak.

Desembrood op eigen wijze
Het bakkersteam van Desemenzo bestaat uit gedreven bakkers die dagelijks vanuit drie bakkerijen in Nederland op eigen wijze desembrood bakken. De broden worden gemaakt van onze eigen desemcultuur en bewust geselecteerde grondstoffen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x