Borrelplateau's, lunches en meer!

Wij vinden het ontzettend mooi om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van onze heerlijke producten. Daarom leveren wij al jaren catering. Graag laten we jullie kennismaken met onze borrelplanken en lunches.

De borrelplateau
De borrelplateaus doen het goed tijdens een gezellige verjaardag, de vrijdagmiddagborrel of gewoon als je zin hebt om thuis lekker te borrelen. Zoek je bij de plank ook nog een bijpassend wijntje? Dan adviseren we je graag.

De borrelplateaus zijn er in twee formaten:
- Medium plateau: ideaal voor een groep van ongeveer 6 personen
- Grote plateau: perfect voor een groep van 12 personen

De plateaus zijn geschikt voor bij een lekkere borrel, daarmee vormen ze in principe geen maaltijden.  Wilt u de plank wel serveren als maaltijd? Geen probleem. Dan vullen we de planken aan met mooi brood. We zorgen dan dat deze tijdig worden afgebakken, zodat u kunt genieten van een heerlijk sneetje desembrood. 

Lunch
De sandwiches maken we altijd vers van het mes. Brood wordt 's ochtends afgebakken en het vlees en kaas vers gesneden. U kunt de lunch online bestellen en vervolgens in de winkel afhalen. U kunt de lunch ook thuis of op kantoor laten afleveren (maandag tot vrijdag). Bezorgkosten €2,50

En meer...
Naast de borrelplateaus en lunches kunt u ook bij ons terecht voor andere vormen van catering: (avond)maaltijden voor groepen en eventcatering. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x