Brood

Sorteer op:

Of je bent al een keer verleid waar je bij stond of dat gaat gebeuren. Dit feestbrood van Edwin klaasen is een taartje onder de broden. Vol met rozijnen, amarena kersen, amandelspijs en een vleugje banketbakkersroom.
€10,00
Krentemik, krentenbrood, van Edwin Klaasen is zo lekker!! Een brood van 450 gram vol met krenten. Mooi zacht, licht zoet. Lekker met een laagje roomboter of gewoon zo. Heb jij deze krentemik van Desemenzo al een keer geprobeerd?
€5,50
Vernoemd naar "van Dijk" shop uit Waalwijk, waar dit desembrood als eerste op de kaart stond.
450 gram puur desembrood van DesemEnzo. Mooie krokante korst met een geweldige zachte binnenkant.
€3,95
Pane Carasau is Sardijns brood dat traditioneel gegeten werd door herders wanneer zij met hun schapen in de bergen waren. Het is flinterdun brood dat meerdere malen in de oven gebakken is. Het brood is ligt van gewicht en krokant. Vaak wordt het gegeten
€5,95
Vernoemd naar "van Dijk" shop uit Waalwijk, waar dit donkere desembrood als eerste op de kaart stond. 450 gram puur desembrood van DesemEnzo. Mooie krokante korst met een geweldige zachte binnenkant.
€3,95

Wij werken samen met Edwin Klaasen van Desemenzo. Met zijn enthousiasme en gevoel voor het bakkersvak brengt Edwin, #bakkertjezelf, bij veel mensen kennis en plezier van brood. Desembrood!
Edwin en zijn team leveren ons verschillende desembroden, krentenbroden en feestbroden.

Denk hierbij aan de heer van Dijk Blond of de Zaden. Twee fantastische desembroden met een fijne krokante korst. Of zie jij jezelf al zitten met de ciabatta pesto olijf? Dit team van bakkers heeft hier echt iets lekkers neergezet.

Wij zijn trots om met dezemenzo te kunnen samenwerken! Wil je weten waarom? Kom gerust eens langs om te proeven.

Dit brood levert House of Taste ook aan horeca en speciaalzaak, wilt u hier meer over weten? Neemt u dan contact met ons op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x