Pasta & Rijst

Sorteer op:

Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€3,99
Spaghettini dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€3,99
De familie Martelli presenteert een nieuwe pastasoort: i Fusilli di Pisa. De fusilli zijn ontworpen en geproduceerd als herinnering aan de 'famulus Salvius', een bakkersknecht uit Pisa, die op 13 februari 1284 is begonnen met het produceren van pas...
€3,99
De overheerlijke Penne van de familie Martelli. Pasta volgens het recept uit 1926.
€3,99
La Perla arroz: rijst uit de delta onder Valencia.
Carnarolirijst, deze is uitermate geschikt voor het bereiden van risotto; een delicate rijstsoort met een mooie ‘bite’ voor rijke gerechten.
Inhoud: 500gr
€5,75
Grote pastaschelpen, Conchiglioni van Attilio. Mooi om te vullen! 500gr
€3,99
Paccheri pasta, een traditionele Napolitaanse pasta in de vorm van hele grote ronde "kokers".
€3,99
"Zwarte Pasta" van Sapori di Casa. Fettuccine al nero di seppia. Gekleurd met inktvis inkt.
€5,99
i Maccheroni di Toscana van Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926.
€3,99
Zeer fijne semola di grano duro, doordat hij een extra keer gemalen is. Deze semola van harde tarwe gries heeft een hoog glutengehalte en is daardoor zeer geschikt voor verse pasta, brood, pizza en focaccia.
€3,50
Zeer fijne bloem welke gebruikt wordt voor het maken van verse pasta, pizza en foccacia.
€3,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x