Pasta & Rijst

Sorteer op:

Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€3,99
Spaghettini dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€3,99
De overheerlijke Penne van de familie Martelli. Pasta volgens het recept uit 1926.
€3,99
De familie Martelli presenteert een nieuwe pastasoort: i Fusilli di Pisa. De fusilli zijn ontworpen en geproduceerd als herinnering aan de 'famulus Salvius', een bakkersknecht uit Pisa, die op 13 februari 1284 is begonnen met het produceren van pas...
€3,99
Zeer fijne semola di grano duro, doordat hij een extra keer gemalen is. Deze semola van harde tarwe gries heeft een hoog glutengehalte en is daardoor zeer geschikt voor verse pasta, brood, pizza en focaccia.
€3,50
i Maccheroni di Toscana van Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926.
€3,99
Grote Fusilli van Attilio. Inhoud 500gr
€3,99
Zeer fijne bloem welke gebruikt wordt voor het maken van verse pasta, pizza en foccacia.
€3,50
Tagliatelle pasta van harde griesmeel tarwe met inktvisinkt zwart gemaakt.
€5,99
Deze zwarte rijst vindt zijn oorsprong in China, maar vandaag de dag wordt hij verbouwt bij Cascina Belvedere in Italië. Het is een heerlijk aromatische rijst die ideaal te combineren is met wat olijfolie of boter als bijgerecht voor vlees of vis.
€4,25
Paccheri pasta, een traditionele Napolitaanse pasta in de vorm van hele grote ronde "kokers".
€3,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x