€ 46,90 Incl. btw

Alcoholvrije gin in de luxe klasse. - De BLACK 1905. DISTILLERS CUT bevindt zich precies waar het absolute premiumproduct van Gansloser, de Black Gin Distillers Cut, zich bevindt. Omdat het zonder alcohol rondkomt, kunnen jeneverliefhebbers volop genieten

Op voorraad

Alcoholvrije gin in de luxe klasse. - De BLACK 1905. DISTILLERS CUT bevindt zich precies waar het absolute premiumproduct van Gansloser, de Black Gin Distillers Cut, zich bevindt. Omdat het zonder alcohol rondkomt, kunnen jeneverliefhebbers volop genieten zonder compromissen te sluiten, zelfs als ze nog steeds willen autorijden of bewust alcohol willen vermijden. - Een product dat voor opschudding zorgt in de gelederen van Non Alcohol Distilled.

Hoewel veel distilleerderijen de niet-alcoholische alternatieven slechts marginaal raken of helemaal niet overwegen, is de meesterdistilleerder Holger J.G. Frey is sinds 2010 enthousiast over zijn vacuümdestillatiesysteem om alcoholvrije gedistilleerde variaties te creëren die zelfs zijn eigen kritische smaakpapillen zullen weerstaan. Omdat alleen sterke dranken waarvan hij heeft vastgesteld dat ze honderd procent perfect zijn, de Gansloser nog te koop laten staan, zelfs als ze alcoholvrij zijn.

Distiller Frey ontwikkelde een speciaal distillatieproces, in tegenstelling tot normaal, volledig zonder alcohol. Het ambitieuze doel was om de rijkdom aan aroma's in hun onvervalste vorm te vangen, zelfs zonder de alcoholische basis, en om het niveau van het model te bereiken in termen van complexiteit en dichtheid, de Black Gin Distillers Cut - let wel, zonder enige latere toevoeging van aroma's. Dit bereiken we door in een dampfase onder een enorm vacuüm te destilleren en de verandering in atmosfeer vanuit het vacuüm bij lage temperaturen in kaart te brengen.

Voor de volle smaak is hier het aandeel van onze Toscaanse jeneverbes weer verhoogd. Amalfi-citroenen, Moro-sinaasappels en een verfijnd recept van vele andere botanische producten modelleren de BLACK 1905. DISTILLERS GESNEDEN van Gansloser voor een gin-ervaring van topklasse..

Alcohol: 0%
Inhoud:500ml

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x