Brood

Sorteren op:

Heerlijke gevulde koeken van bakker Edwin Klaasen, handgemaakt door de meester zelf! Gevuld met een prachtige amandelspijs!
€2,50
Of je bent al een keer verleid waar je bij stond of dat gaat gebeuren. Dit feestbrood van Edwin klaasen is een taartje onder de broden. Vol met rozijnen, amarena kersen, amandelspijs en een vleugje banketbakkersroom.
€10,00
Maak je eigen hotdog met de ingrediënten die in de mooiste horeca zaken worden gebruikt.
Alleen Leeuwarden, Goutum en Techum
€19,95
Panettone met stukjes pistache en gekonfijte ananas en abrikoos in cadeauwrap.
€15,50
De traditionele Friese Sûkerbôle, heerlijk brood met een vleugje kaneel en waarin de suiker word meegebakken. Dit suikerbrood van De Korenbloem Schaafsma mag zich het lekkerste suikerbrood van Friesland noemen!
€4,40
Dit heerlijke desem stokbrood brengt geeft je het idee dat je net bij de bakker in Frankrijk bent geweest. Een mooie krokante korst en zacht van binnen.
€2,50
Vernoemd naar "van Dijk" shop uit Waalwijk, waar dit donkere desembrood als eerste op de kaart stond. 450 gram puur desembrood van DesemEnzo. Mooie krokante korst met een geweldige zachte binnenkant.
€3,99
Vernoemd naar "van Dijk" shop uit Waalwijk, waar dit desembrood als eerste op de kaart stond.
450 gram puur desembrood van DesemEnzo. Mooie krokante korst met een geweldige zachte binnenkant.
€3,95
Krentemik, krentenbrood, van Edwin Klaasen is zo lekker!! Een brood van 450 gram vol met krenten. Mooi zacht, licht zoet. Lekker met een laagje roomboter of gewoon zo. Heb jij deze krentemik van Desemenzo al een keer geprobeerd?
€5,50
Compact roggebroodje gevuld met vruchten vruchten, noten en specerijen! Perfect als begeleider van kazen en vleeswaren.
€6,50
Biologische blonde bol met tarwe desemcultuur op de stenenvloer gebakken. Heerlijke stevige korst en met een luchtig kruim.
€5,50
Een heerlijk zacht amandeltaartje met een kruimelige korst en een krokante bovenlaag.
€5,50

Wij werken samen met Edwin Klaasen van Desemenzo. Met zijn enthousiasme en gevoel voor het bakkersvak brengt Edwin, #bakkertjezelf, bij veel mensen kennis en plezier van brood. Desembrood!
Edwin en zijn team leveren ons verschillende desembroden, krentenbroden en feestbroden.

Het gehele Desemenzo assortiment is ook beschikbaar voor speciaalzaken en horeca via House of Taste, wilt u hier meer over weten? Neemt u dan contact met ons op.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x