Brood

Sorteren op:

De traditionele Friese Sûkerbôle, heerlijk brood met een vleugje kaneel en waarin de suiker word meegebakken.
€3,75
Of je bent al een keer verleid waar je bij stond of dat gaat gebeuren. Dit feestbrood van Edwin klaasen is een taartje onder de broden. Vol met rozijnen, amarena kersen, amandelspijs en een vleugje banketbakkersroom.
€11,50
Maak je eigen broodje hotdog! Met de echte knakworsten van Brandt & Levie.
€19,95
Donker desembrood van Broodheren van bakkers Edwin Klaasen en Bart Cales. Dit desembrood van hoge kwaliteit is verkrijbaar in 1000 gram en 500 gram.
€8,50
Heerlijke gevulde koeken van bakker Edwin Klaasen, handgemaakt door de meester zelf! Gevuld met een prachtige amandelspijs!
€2,85
Donker desembrood van Broodheren van bakkers Edwin Klaasen en Bart Cales. Dit desembrood van hoge kwaliteit is verkrijbaar in 1000 gram en 500 gram.
€4,50
Een heerlijk zacht amandeltaartje met een kruimelige korst en een krokante bovenlaag.
€6,95
Krentemik, krentenbrood, van Edwin Klaasen is zo lekker!! Een brood van 450 gram vol met krenten. Mooi zacht, licht zoet. Lekker met een laagje roomboter of gewoon zo. Heb jij deze krentemik al een keer geprobeerd?
€5,50
Panettone met stukjes pistache en gekonfijte ananas en abrikoos in cadeauwrap.
€23,50

Wij werken o.a samen met Desemenzo. Met hun enthousiasme en gevoel voor het bakkersvak brengen zij bij veel mensen kennis en plezier van brood. Desembrood!

Het gehele Desemenzo assortiment is ook beschikbaar voor speciaalzaken en horeca via House of Taste, wilt u hier meer over weten? Neemt u dan contact met ons op.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x