Kaas

Sorteren op:

De Vlielander zeewierkaas is een jong belegen kaas gemaakt van biologische koemelk met een licht zilte smaak van zeewier.
€8,75
Blauwaderkaasfondue is gemaakt van Nederlandse boerderijkazen en een zachte blauwaderkaas uit de Frans Auvergne. Inhoud 400gr
€12,95
De Toma Pietra is gebasserd op de Toma, een typisch Italiaanse bergkaas. Maar dan gemaakt met Nederlandse melk en volgens eigen interpretatie. Ca. 150gr
€4,95
Ambachtelijke kant en klare Hollandse kaasfondue van boerderijkazen. Inhoud 750 of 400 gram.
€15,95
23 maanden gerijpte Parmigiano Reggiano D.O.P. De koning onder de Italiaanse kazen. En onmisbaar in de risotto!
€8,45
Deze 6 jaar oude, Noord-Hollandse kaas, is een echt borrelkaasje. Heerlijk bij een goed glas wijn of een mooie sherry. 180gr brokkelkaas
€4,50
Deze blauwschimmelkaas is met 6 weken nog vrij jong en daardoor redelijk mild voor een blauwschimmel, gelukkig doet hij qua smaak zeker niet onder, vol en romig!
€8,20
De specialiteit van kaasboerderij de Nylander is de authentieke Friese Nagelkaas. Een heerlijke oude rauwemelkse kaas met kruidnagel en komijn.
€11,95
Een klassieker uit de Jura. Deze Franse kaas kan wel 40 kilogram wegen. Nootachtig en romig van smaak. De Comté is perfect als dessertkaas, geweldig op brood of als kaas voor de fondue.
Prijs per 100 gram. Minimale afname 500 gram.
€3,25
Een zacht piramidevormig kaasje. De keur is aan as laagje wat samen met de witschimmel zorgt voor een mooi, fris geitenkaasje. De Swarte Toer kan in zijn geheel gegeten worden.
€8,00
Tynjetaler, een heerlijke licht zoete kaas uit het dorpje Tynje bij Heerenveen. Het Friese equivalent van de emmentaler.
€8,50
Gebaseerd op de productiewijze van de Taleggio, maar afgerijpt met een witschimmel, op basis van Nederlandse melk. Ca. 150gr
€4,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x