Kaas

Sorteer op:

Ambachtelijke kant en klare Hollandse kaasfondue van boerderijkazen. Inhoud 750 of 400 gram.
€15,95
Deze blauwschimmel kaas wordt gemaakt van de melk van de waterbuffel. De buffelmelk bevat meer eiwitten en vetten dan koemelk waardoor de kaas heel anders rijpt. En dat maakt de Colosso uniek. Ca. 150gr
€7,25
De Vlielander zeewierkaas is een jong belegen kaas gemaakt van biologische koemelk met een licht zilte smaak van zeewier.
€8,75
Deze 6 jaar oude, Noord-Hollandse kaas, is een echt borrelkaasje. Heerlijk bij een goed glas wijn of een mooie sherry. 180gr brokkelkaas
€4,50
Deze 12 maanden oude roodbonter kaas is voor de echte genieter, een mooie pittige kaas met een goede bite. Erg lekker voor op de boterham, maar hij misstaat zeker niet op de borrelplank.
€9,95
Gebaseerd op de productiewijze van de Taleggio, maar afgerijpt met een witschimmel, op basis van Nederlandse melk. Ca. 150gr
€4,95
Een klassieker uit de Jura. Deze Franse kaas kan wel 40 kilogram wegen. Nootachtig en romig van smaak. De Comté is perfect als dessertkaas, geweldig op brood of als kaas voor de fondue.
Prijs per 100 gram. Minimale afname 500 gram.
€2,99
Een zacht piramidevormig kaasje. De keur is aan as laagje wat samen met de witschimmel zorgt voor een mooi, fris geitenkaasje. De Swarte Toer kan in zijn geheel gegeten worden.
€8,00
Een roodflora kaas volgens traditioneel Taleggio recept. Ca. 120gr
€4,75
Heerlijke romige kaassalade gemaakt van onze Roodbonter kazen.
€5,95
De Toma Pietra is gebasserd op de Toma, een typisch Italiaanse bergkaas. Maar dan gemaakt met Nederlandse melk en volgens eigen interpretatie. Ca. 150gr
€4,95
Romige jonge kaas van het Roodbonter Rund. Van boer Evert en zijn Roodbonter dames. Maak een keuze tussen 500gr of 1000gr
€8,25
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x