Kaas

Sorteren op:

Deze blauwschimmelkaas is met 6 weken nog vrij jong en daardoor redelijk mild voor een blauwschimmel, gelukkig doet hij qua smaak zeker niet onder, vol en romig!
€8,20
23 maanden gerijpte Parmigiano Reggiano D.O.P. De koning onder de Italiaanse kazen. En onmisbaar in de risotto!
€8,45
Deze 6 jaar oude, Noord-Hollandse kaas, is een echt borrelkaasje. Heerlijk bij een goed glas wijn of een mooie sherry. 180gr brokkelkaas
€4,50
De Vlielander zeewierkaas is een jong belegen kaas gemaakt van biologische koemelk met een licht zilte smaak van zeewier.
€8,75
De Lytse Wite, een witschimmel geitenkaasje (80-100 )gram. Stevige korst en romige binnenkant. Gemaakt van rauwe geitenmelk.
€4,00
Een hele mooie geitenkaas van ongeveer 200 gram. De buitenkant van het kaasje wordt bewerkt met gezouten houtskool en krijgt een witschimmel als toevoeging. Dit geeft de Grutte Grize van Doetie een unieke smaak.
€9,00
Een prachtige 50+ kaas van Terschelling. Deze vegetarische biologische roodbacteriekaas met gewassen korst is een kaas met zachte nootachtige smaak. Zacht en romig van structuur.
€12,00
Ambachtelijke kant en klare Hollandse kaasfondue van boerderijkazen. Inhoud 750 of 400 gram.
€15,95
De Vlielander kazen worden gerijpt in de bunkers op Vlieland, en worden gemaakt van de melk van koeien die op kruidenrijke weides lopen. Krachtig en smeuïg tegelijkertijd!
€8,20
Een klassieker uit de Jura. Deze Franse kaas kan wel 40 kilogram wegen. Nootachtig en romig van smaak. De Comté is perfect als dessertkaas, geweldig op brood of als kaas voor de fondue.
Prijs per 100 gram. Minimale afname 500 gram.
€3,99
Een zacht piramidevormig kaasje. De keur is aan as laagje wat samen met de witschimmel zorgt voor een mooi, fris geitenkaasje. De Swarte Toer kan in zijn geheel gegeten worden.
€10,00
Heerlijke romige kaassalade gemaakt van onze Roodbonter kazen.
€5,95
Ambachtelijke kant en klare Truffelkaasfondue van boerderijkazen. Deze kaasfondue is bij House of Taste beschikbaar in de formaten 750 of 400 gram.
€19,95
De Grutte Wite, een witschimmel geitenkaasje van ca 170 gram. Stevige korst en romige binnenkant. Gemaakt van rauwe geitenmelk.
€9,00
De Roodbonter mild is een heerlijk romige kaas gemaakt van de melk van het Maas-Rijn- IJselras. De aroma's doen direct denken aan het voorjaar.
€9,25
Romige jonge kaas van het Roodbonter Rund. Van boer Evert en zijn Roodbonter dames. Maak een keuze tussen 500gr of 1000gr
€8,25
Burrata komt oorspronkelijk uit Puglia en het is mozzarella die gevuld is met een mengsel van room en wrongel. Vandaar dat de binnenkant altijd zo mooi uit de kaas loopt als je hem aansnijdt. Heerlijk!
€2,95
Deze 12 maanden oude roodbonter kaas is voor de echte genieter, een mooie pittige kaas met een goede bite. Erg lekker voor op de boterham, maar hij misstaat zeker niet op de borrelplank.
€9,95
De specialiteit van kaasboerderij de Nylander is de authentieke Friese Nagelkaas. Een heerlijke oude rauwemelkse kaas met kruidnagel en komijn.
€11,95
Tynjetaler, een heerlijke licht zoete kaas uit het dorpje Tynje bij Heerenveen. Het Friese equivalent van de emmentaler.
€8,50
Blauwaderkaasfondue is gemaakt van Nederlandse boerderijkazen en een zachte blauwaderkaas uit de Frans Auvergne. Inhoud 400gr
€12,95
De Époisses is een zeer bekende Franse gewassen korst kaas. Een echte stinker met een zeer rijke smaak. Let op dit product wordt alleen bezorgd in Leeuwarden/Goutum of kan worden opgehaald in de winkel.
€7,20
Een heerlijke witte korstkaas, zeer romig en vol van smaak! Let op de pavé wordt alleen bezorgd in Leeuwarden/Goutum of is af te halen bij ons in de winkel.
€5,25
Morbier Badoz Lait Cru is gemaakt van rauwe koemelk uit de streek Jura. Het heeft een gewassen rode korst en een kenmerkende zwarte ader in het midden van de kaas. Nootachtig van smaak.
€4,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x