Kaas

Sorteren op:

De Vlielander zeewierkaas is een jong belegen kaas gemaakt van biologische koemelk met een licht zilte smaak van zeewier.
€8,75
23 maanden gerijpte Parmigiano Reggiano D.O.P. De koning onder de Italiaanse kazen. En onmisbaar in de risotto!
€8,45
Ambachtelijke kant en klare Hollandse kaasfondue van boerderijkazen. Inhoud 750 of 400 gram.
€15,95
Deze 6 jaar oude, Noord-Hollandse kaas, is een echt borrelkaasje. Heerlijk bij een goed glas wijn of een mooie sherry. 180gr brokkelkaas
€4,50
Een klassieker uit de Jura. Deze Franse kaas kan wel 40 kilogram wegen. Nootachtig en romig van smaak. De Comté is perfect als dessertkaas, geweldig op brood of als kaas voor de fondue.
Prijs per 100 gram. Minimale afname 500 gram.
€3,25
Deze blauwschimmel kaas wordt gemaakt van de melk van de waterbuffel. De buffelmelk bevat meer eiwitten en vetten dan koemelk waardoor de kaas heel anders rijpt. En dat maakt de Colosso uniek. Ca. 150gr
€7,25
Gert-Jan Mulder maakt samen met zijn zoon op ambachtelijke wijze, met hoogwaardige grondstoffen zoals echte roomboter, bloem, Landgoedkaas Traditioneel Affiné, maanzaad en sesamzaad de Landgoed Kaasstengel.
€4,55
De Roodbonter mild is een heerlijk romige kaas gemaakt van de melk van het Maas-Rijn- IJselras. De aroma's doen direct denken aan het voorjaar.
€9,25
De Toma Pietra is gebasserd op de Toma, een typisch Italiaanse bergkaas. Maar dan gemaakt met Nederlandse melk en volgens eigen interpretatie. Ca. 150gr
€4,95
Een zacht piramidevormig kaasje. De keur is aan as laagje wat samen met de witschimmel zorgt voor een mooi, fris geitenkaasje. De Swarte Toer kan in zijn geheel gegeten worden.
€8,00
Deze blauwschimmelkaas is met 6 weken nog vrij jong en daardoor redelijk mild voor een blauwschimmel, gelukkig doet hij qua smaak zeker niet onder, vol en romig!
€8,20
Heerlijk romige brie, zacht van smaak en uitstekend voor bij de borrel of op een broodje.
Ca. 250gr
€4,65
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x