Nederlandse kaas

Sorteren op:

De Vlielander kazen worden gerijpt in de bunkers op Vlieland, en worden gemaakt van de melk van koeien die op kruidenrijke weides lopen. Krachtig en smeuïg tegelijkertijd!
€8,20
Remeker, rauwmelkse natuurkorst kaas die 13 maanden gerijpt heeft. Intens van smaak, vol romig door het gebruik van Jersey-melk doorregen met eiwitkristallen.
€20,00
De Vlielander zeewierkaas is een jong belegen kaas gemaakt van biologische koemelk met een licht zilte smaak van zeewier.
€8,75
Remeker, rauwmelkse natuurkorst kaas die 3 maanden gerijpt heeft. Zacht van smaak met volle romige en boterige tonen door het gebruik van Jersey melk.
€13,55
Een prachtige 50+ kaas van Terschelling. Deze vegetarische biologische roodbacteriekaas met gewassen korst is een kaas met zachte nootachtige smaak. Zacht en romig van structuur.
€12,00
Deze blauwschimmelkaas is met 6 weken nog vrij jong en daardoor redelijk mild voor een blauwschimmel, gelukkig doet hij qua smaak zeker niet onder, vol en romig!
€8,20
De Roodbonter mild is een heerlijk romige kaas gemaakt van de melk van het Maas-Rijn- IJselras. De aroma's doen direct denken aan het voorjaar.
€9,25
Deze 12 maanden oude Roodbonter kaas is voor de echte genieter, een mooie pittige kaas met een goede bite. Erg lekker voor op de boterham, maar deze kaas misstaat zeker niet op de borrelplank.
€9,95
Romige Hollandse kaas doorregen met heerlijke aromatische zwarte truffel.
€8,95
De specialiteit van kaasboerderij de Nylander is de authentieke Friese Nagelkaas. Een heerlijke romige rauwemelkse kaas met kruidnagel en komijn.
€13,50
Remeker Ryp Kaas. Kaas van Hollandse bodem. De Remeker Ryp is een kaas met een rijping van 7 tot 8 maanden. Een heerlijke belegen kaas met natuurkorst.
€14,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x