Kazen

Sorteer op:

De Vlielander zeewierkaas is een jong belegen kaas gemaakt van biologische koemelk met een licht zilte smaak van zeewier.
€8,75
De Époisses is een zeer bekende Franse gewassen korst kaas. Een echte stinker met een zeer rijke smaak. Let op dit product wordt alleen bezorgd in Leeuwarden/Goutum of kan worden opgehaald in de winkel.
€7,20
Deze blauwschimmel kaas wordt gemaakt van de melk van de waterbuffel. De buffelmelk bevat meer eiwitten en vetten dan koemelk waardoor de kaas heel anders rijpt. En dat maakt de Colosso uniek. Ca. 150gr
€7,25
De Toma Pietra is gebasserd op de Toma, een typisch Italiaanse bergkaas. Maar dan gemaakt met Nederlandse melk en volgens eigen interpretatie. Ca. 150gr
€4,95
Gebaseerd op de productiewijze van de Taleggio, maar afgerijpt met een witschimmel, op basis van Nederlandse melk. Ca. 150gr
€4,95
Morbier Badoz Lait Cru is gemaakt van rauwe koemelk uit de streek Jura. Het heeft een gewassen rode korst en een kenmerkende zwarte ader in het midden van de kaas. Nootachtig van smaak.
€4,95
Deze 6 jaar oude, Noord-Hollandse kaas, is een echt borrelkaasje. Heerlijk bij een goed glas wijn of een mooie sherry. 180gr brokkelkaas
€4,50
Een roodflora kaas volgens traditioneel Taleggio recept. Ca. 120gr
€4,75
Deze blauwschimmelkaas is met 6 weken nog vrij jong en daardoor redelijk mild voor een blauwschimmel, gelukkig doet hij qua smaak zeker niet onder, vol en romig!
€7,50
De Vlielander kazen worden gerijpt in de bunkers op Vlieland, en worden gemaakt van de melk van koeien die op kruidenrijke weides lopen. Krachtig en smeuïg tegelijkertijd!
€8,20
Heerlijke romige kaassalade gemaakt van onze Roodbonter kazen.
€5,95
Ambachtelijke kant en klare Hollandse kaasfondue van boerderijkazen. Inhoud 750 of 400 gram.
€15,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x