Vleeswaren

Sorteer op:

Pastrami is van origine een Roemeens runder vleeswaar dat door Joodse migranten overgebracht is naar de VS waar het zeer populair is geworden.
€3,99
Mortadella is een zeer grote worst die zijn oorsprong vindt in Bologna Italië. Het is gemaakt van zeer fijngehakt en gegaard varkensvlees, met hele stukken lard, pistache en zwarte peper.
€2,85
Een heerlijke Italiaanse salami met zwarte peper.
€3,75
Gerookt en lucht gedroogd spek van friese varkens. Heerlijk als ontbijtspek of bacon. Een perfecte verrijking voor de stamppot, pannenkoeken, boontjes, en eigenlijk gewoon alles.
€3,25
Een heerlijke magere pancetta, met veel smaak met door de toevoeging van een stuk procureur, en de toevoeging van heerlijke kruiden. Lekker om zeer dun gesneden te eten, maar ook mooi uitgebakken door een salade.
€4,15
Deze Toscaanse salami heeft een heerlijk frisse venkelsmaak, door de toevoeging van venkelzaad van wilde Italiaanse venkel.
€1,99
Bresaola is een gezouten stuk mager rundvlees wat vervolgens voor drie maanden wordt lucht gedroogd resulterend in een heerlijke zachte en rijke smaak.
€2,25
Deze platte salami kenmerkt zich door de aanwezigheid van knoflook en de grove stukken lardo die verspreid zitten door de salami.
€1,95
De grillworst is gemaakt van 100% wild zwijn. Deze pittige versie hebben ze gemaakt met jalapeño peper en cheddar.
€7,50
Huisgegaarde grillworst met kaas. Ca. 350gr
€5,25
Pancettta is een Italiaans spek gekruid met koriander- en venkelzaad en vervolgens voor twee maanden gedroogd is. Natuurlijk is deze pancetta heerlijk in de Carbonara, maar ook uitermate geschikt als smaakmaker sauzen, of probeer hem eens flinterdun gesn
€6,50
Coppa is een salami van de procureur, deze wordt gezouten en gekruid met witte peper en witte wijn. Het belangrijkste ingrediënt is de tijd, in totaal duurt het zes tot negen maanden voor de slager zijn goedkeuring geeft. En dan rest alleen nog het geniet
€2,25
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x