Vleeswaren

Sorteren op:

Gerookt en lucht gedroogd spek van friese varkens. Heerlijk als ontbijtspek of bacon. Een perfecte verrijking voor de stamppot, pannenkoeken, boontjes, en eigenlijk gewoon alles.
€3,25
Pancettta is een Italiaans spek gekruid met koriander- en venkelzaad en vervolgens voor twee maanden gedroogd is. Natuurlijk is deze pancetta heerlijk in de Carbonara, maar ook uitermate geschikt als smaakmaker sauzen.
€6,50
Pastrami is van origine een Roemeens runder vleeswaar dat door Joodse migranten overgebracht is naar de VS waar het zeer populair is geworden.
€3,99
Een heerlijke Italiaanse salami met zwarte peper.
€3,75
Rillettes is heerlijk vlees gegaard in zijn eigen vet, deze varkensrillettes is een hele nacht gekonfijt in reuzel met toevoeging van rozemarijn en knoflook. Heerlijk gesmeerd op toast met wat tafelzuren!
€8,25
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€7,50
Mortadella is een zeer grote worst die zijn oorsprong vindt in Bologna Italië. Het is gemaakt van zeer fijngehakt en gegaard varkensvlees, met hele stukken lard, pistache en zwarte peper.
€2,85
Deze heerlijke handgemaakte leverworst van Brandt&Levie is een essentieel onderdeel in het gebruiken van het hele dier. Vanwege de versheid van het product alleen leverbaar in Leeuwarden!
€5,99
Deze heerlijke pittige 'nduja is perfect voor op een heerlijke bruschetta, maar ook mooi te combineren met een mooie zachte kaas als mozzarella en ricotta! Tevens leent die zich ook perfect als pittig element in een mooie pasta.
€6,50
Coppa is een salami van de procureur, deze wordt gezouten en gekruid met witte peper en witte wijn. Het belangrijkste ingrediënt is de tijd, in totaal duurt het zes tot negen maanden voor de slager zijn goedkeuring geeft. En dan rest alleen nog het geniet
€2,25
Een heerlijke magere pancetta, met veel smaak met door de toevoeging van een stuk procureur, en de toevoeging van heerlijke kruiden. Lekker om zeer dun gesneden te eten, maar ook mooi uitgebakken door een salade.
€4,15
Deze Toscaanse salami heeft een heerlijk frisse venkelsmaak, door de toevoeging van venkelzaad van wilde Italiaanse venkel.
€1,99
Beenham gemaakt van het Livar varken. Een mooie zachtroze gekookte ham, vol van smaak. Heerlijk op brood, bij de asperges of zo lekker uit het vuistje.
€2,99
De grillworst is gemaakt van 100% wild zwijn. Deze pittige versie hebben ze gemaakt met jalapeño peper en cheddar.
€7,50
Bresaola is een gezouten stuk mager rundvlees wat vervolgens voor drie maanden wordt lucht gedroogd resulterend in een heerlijke zachte en rijke smaak.
€2,25
Een hele mooie paté van Brandt & Levie. Cranbarry en Gin nog maar net uit de slagerij en al gegarandeerd een succes. Wat een mooie volle smaak. Inh: ca 150gr
€5,25
Huisgegaarde grillworst met kaas. Ca. 350gr
€5,25
Ree is uitermate geschikt voor dit type worstje omdat 'het ree' een heel selectief eter is en daardoor kruidig en aromatisch vlees geeft.
€6,00
Huisgegaarde grillworst ca. 350gr
€4,85
Dit Limburgs gehaktbroodje laat je niet zomaar voorbij gaan, gemaakt van Limousin rundvlees en Duroc varkensvlees. In dit kleine gehaktbroodje is zoveel smaak als mogelijk is samengevoegd.
€2,25
Rookvlees van slagerij Spijkerman. 100gr
€3,35
Livar plaatham, een Nederlandse rauwe ham van het Limburgs Kloostervarken. Zacht van textuur en rijk aan smaak, door de rijping van 16 maanden. Gezouten en gerijpt door Slagerij Spijkerman uit Akkrum.
€2,29
Heerlijke huisgemaakte rosbief. Lekker als vleeswaren op brood, door salades of bij de borrel met wat truffelmayonaise bijvoorbeeld.
€3,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x