Verswaren - Bezorging alleen in Leeuwarden en Goutum

Sorteer op:

De Vlielander kazen worden gerijpt in de bunkers op Vlieland, en worden gemaakt van de melk van koeien die op kruidenrijke weides lopen. Krachtig en smeuïg tegelijkertijd!
€8,20
Deze 12 maanden oude roodbonter kaas is voor de echte genieter, een mooie pittige kaas met een goede bite. Erg lekker voor op de boterham, maar hij misstaat zeker niet op de borrelplank.
€9,95
De Vlielander zeewierkaas is een jong belegen kaas gemaakt van biologische koemelk met een licht zilte smaak van zeewier.
€8,75
De Roodbonter mild is een heerlijk romige kaas gemaakt van de melk van het Maas-Rijn- IJselras. De aroma's doen direct denken aan het voorjaar.
€9,25

Voor levering in Leeuwarden of afhalen bij ons in de winkel, bestel je gemakkelijk onze verse producten in de webshop. Voor fijne vleeswaren, kazen, tapas etc. ben je bij House of Taste op het juiste adres.

Je kent het wel, door drukte van het werk en het gezinsleven schiet de tijd voor het boodschappen doen er bij in. Een bezoek aan de stad voor het halen van je vers geroosterde noten, de kaas, je wijn of die heerlijke vleeswaren is niet altijd haalbaar. 

Dit begrijpen wij heel goed, daarom bezorgen wij ook ons vers assortiment met veel plezier in Leeuwarden. Geef aan op welke dag je bezorgd zou willen worden en dan zorgen wij dat er tussen 17:00 en 20:30 je boodschappen vers vanuit de Kleine Kerkstraat naar je huisadres worden gebracht.

De vleeswaren worden op bestelling vers gesneden net zoals onze kazen. Al onze (verse) producten worden geleverd in een koelbox zodat het goed vervoerd kan worden in Leeuwarden en vers bij je thuis aankomt. 

Eventuele houdbare artikelen die niet in de koelbox meer passen zullen "los" worden geleverd. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x