Verswaren - Bezorging alleen in Leeuwarden, Goutum en Techum

Sorteer op:

In de ROAST-box vind je door ons voorbereide ingrediënten en een stappenplan. Zo
bereid je thuis een heerlijk gerecht. Je maakt het precies op de manier zoals onze chef-
kok Clemens de Wilde met zijn team. Graag per persoon bestellen!
€0,00
Het Slagerspakket 2 bestaat uit: 2x kogelbiefstuk, 350gr Kipstukjes, 2x Kipschnitzel, 2x Hamburger, 2x Slavink, 250gr rundergehakt, 2x Varkens Saucijzen, 100gr achterham, 100gr boterhamworst, stukje grillworst.
€29,95
Het pakket bestaat uit: Kipfilet 500gr, Gepaneerde Schnitzel 4x, Hamburgers 4x, Slavinken 4x, Rundergehakt 500gr, HoH gehakt 500gr, Achterham 100gr, Stukje Grillworst, Gebraden Kipfilet, Gebraden Gehakt.
€39,95
Een smakelijk pakket voor een goede borrel. Voor 16:00 geleverd is tussen 17 en 18:30 uur geleverd in Leeuwarden en Goutum.
€29,99
Paëlla Pakket voor de thuiskok. Bevat de basis ingrediënten voor een klassieke paëlla. Scroll naar beneden voor het hele recept.
€27,50
De Vlielander kazen worden gerijpt in de bunkers op Vlieland, en worden gemaakt van de melk van koeien die op kruidenrijke weides lopen. Krachtig en smeuïg tegelijkertijd!
€8,20
Sale
Een pakket wat goed past bij het ontbijt en de lunch. Gevuld met Fries suikerbrood, 6 zachte bolletjes, vloerbrood, jam en kaas.
€26,40 €24,50
De Vlielander zeewierkaas is een jong belegen kaas gemaakt van biologische koemelk met een licht zilte smaak van zeewier.
€8,75
Deze 12 maanden oude roodbonter kaas is voor de echte genieter, een mooie pittige kaas met een goede bite. Erg lekker voor op de boterham, maar hij misstaat zeker niet op de borrelplank.
€9,95
De Roodbonter mild is een heerlijk romige kaas gemaakt van de melk van het Maas-Rijn- IJselras. De aroma's doen direct denken aan het voorjaar.
€9,25
Een hele mooie paté van Brandt & Levie. Cranbarry en Gin nog maar net uit de slagerij en al gegarandeerd een succes. Wat een mooie volle smaak. Inh: ca 150gr
€5,25

Voor levering in Leeuwarden of afhalen bij ons in de winkel, bestel je gemakkelijk onze verse producten in de webshop. Voor fijne vleeswaren, kazen, tapas etc. ben je bij House of Taste op het juiste adres.

Je kent het wel, door drukte van het werk en het gezinsleven schiet de tijd voor het boodschappen doen er bij in. Een bezoek aan de stad voor het halen van je vers geroosterde noten, de kaas, je wijn of die heerlijke vleeswaren is niet altijd haalbaar. 

Dit begrijpen wij heel goed, daarom bezorgen wij ook ons vers assortiment met veel plezier in Leeuwarden. Geef aan op welke dag je bezorgd zou willen worden en dan zorgen wij dat er tussen 17:00 en 20:30 je boodschappen vers vanuit de Kleine Kerkstraat naar je huisadres worden gebracht.

De vleeswaren worden op bestelling vers gesneden net zoals onze kazen. Al onze (verse) producten worden geleverd in een koelbox zodat het goed vervoerd kan worden in Leeuwarden en vers bij je thuis aankomt. 

Eventuele houdbare artikelen die niet in de koelbox meer passen zullen "los" worden geleverd. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x