€ 7,95 Incl. btw

Colatura di Alici is een onmisbare smaakmaker in de Italiaanse keuken. Deze ansjovissap is op vele verschillende manieren te gebruiken in de keuken, voeg wat toe als u uw groenten gaat bakken maar het is ook heerlijk door een tomatensaus en meer.

Op voorraad
Artikelnummer:
Mplus 207650

Colatura di Alici van Delfino Battista is een Italiaanse vissaus gemaakt van ansjovis. De saus is een zeer waardevol bijproduct bij de fermentatie van ansjovis.

De saus wordt veel gebruikt bij de bereiding van groenten, en pastasauzen. 

Colatura di Alici kopen bij House of Taste

Colatura di Alici koop je eenvoudig online bij House of Taste. Met deze Ansjovissaus maak je de heerlijkste sauzen en geef je een mooie diepgang in de smaak.

Ingredienten: Colatura di Alici (ansjovis), zout
Inhoud: 40 of 100 ml

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x