Scalia
€ 10,95 Incl. btw

Colatura di Alici is een onmisbare smaakmaker in de Italiaanse keuken. Deze ansjovissap is op vele verschillende manieren te gebruiken in de keuken, voeg wat toe als u uw groenten gaat bakken maar het is ook heerlijk door een tomatensaus en meer.

Op voorraad
Artikelnummer:
2080126

Colatura is een Italiaanse vissaus gemaakt van ansjovis. De saus is een zeer waardevol bijproduct bij de fermentatie van ansjovis.

De saus wordt veel gebruikt bij de bereiding van groenten, en pastasauzen. 

Ingredienten: Colatura di Alici (ansjovis), zout
Inhoud: 100 ml

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x