Brood

Sorteren op:

De traditionele Friese Sûkerbôle vaan Schaafsma uit Franeker. Heerlijk brood met een vleugje kaneel en waarin de suiker word meegebakken.
€5,99
Donker desembrood van Broodheren van bakkers Edwin Klaasen en Bart Cales. Dit desembrood van hoge kwaliteit is verkrijbaar in 1000 gram en 500 gram.
€4,85
Donker desembrood van Broodheren van bakkers Edwin Klaasen en Bart Cales. Dit desembrood van hoge kwaliteit is verkrijbaar in 1000 gram en 500 gram.
€8,75
Krentemik, krentenbrood, van Edwin Klaasen is zo lekker! Een brood van 450 gram vol met krenten. Mooi zacht, licht zoet. Lekker met een laagje roomboter of gewoon zo. Heb jij deze krentemik al een keer geprobeerd?
€5,75
Of je bent al een keer verleid waar je bij stond of dat gaat gebeuren. Dit feestbrood van Edwin klaasen is een taartje onder de broden. Vol met rozijnen, amarena kersen, amandelspijs en een vleugje banketbakkersroom.
€14,99
Heerlijke gevulde koeken van bakker Edwin Klaasen, handgemaakt door de meester zelf! Gevuld met een prachtige amandelspijs!
€2,85

Wij werken o.a samen met de bakkerij van Broodheeren van Edwin Klaasen. Met hun enthousiasme en gevoel voor het bakkersvak brengen zij bij veel mensen kennis en plezier van brood. Desembrood!

Het gehele Broodheeren assortiment is ook beschikbaar voor speciaalzaken en horeca via House of Taste, wilt u hier meer over weten? Neemt u dan contact met ons op.

Denk bij dit assortiment van Broodheeren o.a. aan desem Vloerbroden van 500gr tot 2kg, brioche broodjes en tafelbrood.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x