Ontdek onze producten

Sardientjes a la Antigua in olijfolie.
Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicië. Ortiz koopt deze sardientjes in veilinghuizen (lonjas) aan de noordkust van Spanje. De sardientjes worden zorgvuldig verhit en met de hand gefilleerd.
€4,95
De Spaanse Witte Tonijn, Bonito del Norte, wordt met lijn en haak gevangen in de Cantabrischezee.
€5,75
Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. De ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode).
€5,75
Een pakket met al je benodigdheden voor traditionele spaghetti carbonara, compleet met pasta van Martelli, Parmigiano Reggiano D.O.P. en guanciale. 4-5 personen.
€17,50
Italië | Pinot Grigio | 12,5%
€8,95
Sale
Een heerlijke saus gemaakt van de kimchi van Oh Na Mi, uniek door de rijke smaak van Kimchi. Maar niet te pittig, waardoor het een smaakmaker is die overal bij past. THT 13-11-2022
€5,99 €4,79
Draagbare Pizzaoven gestookt op houtpellets. Met dit tafelmodel pizzaoven van Ooni is je pizza klaar binnen 60 seconden.
€299,00
Snert in blik van chefkok Joris Bijdendijk * en Brandt & Levie. Snert of erwtensoep, kwaliteitssoep uit de handen van kenners. Wij verwachten begin november 2022 de eerste snert weer te ontvangen.
€6,75
Brandt & Levie, bekend van de heerlijke verse- en droge worsten maken ook deze heerlijke pastasaus, gevuld met groenten én natuurlijk vlees van hun eigen biologische venkelworsten. En dat allemaal volledig biologisch!
€7,75
Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken. Inh. 170gr
€6,85
Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,00
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€4,50
Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. De ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode).
€5,75
Gerookt en lucht gedroogd spek van friese varkens. Heerlijk als ontbijtspek of bacon. Een perfecte verrijking voor de stamppot, pannenkoeken, boontjes, en eigenlijk gewoon alles.
€3,25
Een pakket met al je benodigdheden voor traditionele spaghetti carbonara, compleet met pasta van Martelli, Parmigiano Reggiano D.O.P. en guanciale. 4-5 personen.
€17,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x