Ontdek onze producten

Cos Bakker heeft dit recept uitgewerkt nadat hij het maken van sambal van zijn schoonmoeder heeft geleerd. En met succes, heerlijk pittig met een frisse toon. Geweldige smaakmaker!
€7,75
Deze zoete sojasaus is een combinatie van de Tomasu Soy Sauce en suiker, verkregen uit lokaal geoogste suikerbieten. Dit resulteert in een mooie balans van zoet en zout.
€15,00
Crispy chilli oil is een Aziatisch condiment dat elk gerecht een extra kick geeft. De pittigheid in combinatie met het krokante van gepofte boekweitgranen maken voor een ultiem condiment om je gerecht mee af te maken. Maak een keuze tussen 165 of 290 ml.
€11,50
Tomasu sojasaus is een saus die wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen en tarwe. Na 24 maanden rijpen op whiskyvaten is deze unieke smaakmaker klaar voor de verkoop. Verrijk nu je Aziatische gerechten met de sojasaus van Tomasu!
€22,50
Zoet pikante sojasaus, op smaak gebracht met suiker van lokaal geoogste suikerbieten, sesamzaad en Madame Jeanet peper. Inhoud: 100ml of 200ml
€15,00
Tomasu Sojasaus.
24 maanden gerijpte sojasaus uit Rotterdam.
€15,00
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
Eerlijke en heerlijke honing van pure biologische oorsprong. Goed voor mens én bij.
€8,95
Ervaar Pineut's Strawberry Mojito-mix. Met heerlijke aardbeien, verfrissende munt en limoen , alle ingrediënten voor een heerlijke Strawberry Mojito. Het enigste wat je nog nodig hebt is witte rum en bruiswater.
€9,99
Een heerlijk kant en klare kaasfondue met een unieke smaakcombinatie van Mèkkertaler en Mèkkerstee belegen geitenkaas. Bestel nu bij House of Taste en laat je smaakpapillen verwennen!
€12,75
Ontdek de Biologische Kaasfondue van De Mèkkerstee Geniet van een heerlijke en biologische kaasfondue gemaakt van verse koemelk van De Mèkkerstee. Bestel nu bij House of Taste voor een smaakvolle ervaring!
€12,75
250 gram Biologische en vegan Tagliatelle
€5,25
Sale
Nu verkrijgbaar bij House of Taste! Dit pakket bevat twee worsten één met venkel en een met knoflook en nootmuskaat. Daarnaast vind je tweepastasauzen, één met venkelworst, de ander met rozemarijnworst. Gevolgd met pancetta en een stijlvol bedrukt mesje.
€55,00 €49,95
De bes van de Palmboom, de Medjoul Dadel. Een grote dadel, zoet en zacht. Eet de dadel zo uit de hand of gebruik deze heerlijke dadel als een zoetmaker in gerechten.
€5,00
Kimchi Mayonaise van Oh Na Mi. Deze wil je gewoon in huis hebben. Romige Mayonaise met de Kimchi van Oh Na Mi. Nu in een handige knijp tube.
€6,45
Vanuit de keuken van Oh Na Mi komt de geweldige Kimchi Ketchup. De Kimchi Ketchup geeft net die extra kick.
€8,95
Tomasu Sojasaus.
24 maanden gerijpte sojasaus uit Rotterdam.
€15,00
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
Deze zoete sojasaus is een combinatie van de Tomasu Soy Sauce en suiker, verkregen uit lokaal geoogste suikerbieten. Dit resulteert in een mooie balans van zoet en zout.
€15,00
Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,50
Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken. Inh. 170gr
€6,85
Brandt & Levie, bekend van de heerlijke verse- en droge worsten maken ook deze heerlijke pastasaus, gevuld met groenten én natuurlijk vlees van hun eigen biologische venkelworsten. En dat allemaal volledig biologisch!
€7,99
Zoet pikante sojasaus, op smaak gebracht met suiker van lokaal geoogste suikerbieten, sesamzaad en Madame Jeanet peper. Inhoud: 100ml of 200ml
€15,00
Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€4,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x