Verzenden & retourneren

Bij een bestelling op werkdagen voor 16:00 proberen wij deze binnen twee werkdagen bij u in huis te hebben. Met uitzondering van de weekenden en eventuele feestdagen. (LET OP: OP DIT MOMENT KUNNEN WIJ, DOOR EXTREME DRUKTE BIJ POSTNL, NIET GARANDEREN DAT HET ER BINNEN 2 WERKDAGEN IS)

Verzendopties:
Bezorgen doen we door heel Nederland, België en Duitsland met het gros van onze producten. Voor onze versproducten is dit helaas niet mogelijk. Daardoor is het mogelijk dat de gewenste verzendoptie niet beschikbaar is. 

Wanneer alleen "Ophalen in de winkel" of "Laten bezorgen in Leeuwarden" als opties worden weergegeven, betekend dit dat er producten in de winkelwagen zitten die niet verzonden kunnen worden via PostNL. Het gaat dan om producten die gekoeld of ingevroren moeten blijven. 

Berzorgen en kosten
*Voor bestellingen vanuit Nederland vanaf €75,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.
Daaronder rekenen wij €4,95 per bestelling. 

** Voor bestellingen vanuit België vanaf €100,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.
Daaronder rekenen wij €9,50 per bestelling.

Deze pakketten worden aangeboden aan PostNL. Waarna zij zullen zorgen voor een verdere afhandeling van de bestelling. 

*** Bestellingen die geleverd worden in Leeuwarden hanteren wij €4,75 verzendkosten. Deze leveringen zullen worden gedaan door ons eigen transport. Vanaf €75,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

(Voor onze relaties van de groothandel hanteren wij andere afspraken)

Verpakken:
House of Taste hergebruikt zoveel mogelijk dozen welke wij ook krijgen van onze leveranciers. Waarom goede dozen weggooien? 

De bestelde producten worden door House of Taste zo goed mogelijk verpakt om breuk tijdens het transport te voorkomen.

Retour
Mocht blijken dat het product bij aankomst is beschadigd dan verzoeken wij u dit binnen 24 uur aan ons te melden met een omschrijving en foto van het product en de verpakking. Zodat wij een eventueel retour of een andere manier kunnen vinden om dit op een juiste manier op te lossen. Voedingswaren kunnen niet retour worden genomen. 

Overeenkomsten met consumentkopers waar uitsluitend gebruik is gemaakt van elektronische communicatie, geldt dat de consumentkoper het recht heeft zonder boete en zonder opgaaf van redenen een herroepingsrecht uit te oefenen binnen veertien (14) dagen na aflevering van het product in kwestie. Van dit herroepingsrecht zijn uitgezonderd producten die:- tot stand gebracht zijn overeenkomstig specificaties van koper;- duidelijk persoonlijk van aard zijn;- door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;- snel kunnen bederven of verouderen.

Indien de consumentkoper gebruik wil maken van het herroepingsrecht kan hij/zij gebruik maken van het Formulier Ontbinding. Deze is hier te downloaden

 

Overige vragen?
Mocht je nog meer vragen hebben of onze producten, verzendwijze, bestellingen of website? Neem dan contact met ons op via info(at)houseoftaste.nl, ons contactformulier of bel tijdens winkeltijden met 058-8430363.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x