Conserven

Sorteer op:

Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken. Inh. 170gr
€5,90
Zwarte Knoflook, 1 bol ongepeld.
€3,25
Ansjovis van Ortiz op Olijfolie. Ansjovis uit de Cantabrische zee. Inhoud 47,5 gram
€4,50
De Spaanse Witte Tonijn, Bonito del Norte, wordt met lijn en haak gevangen in de Cantabrischezee.
€4,95
Zacht van smaak, smeuïg van structuur en soja-achtig. Met deze gepelde zwarte knoflook heb je een nieuwe smaak op tafel.

Inhoud: 50 gram
€7,99
Sardientjes a la Antigua in olijfolie.

Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicië. Ortiz koopt deze sardientjes in veilinghuizen (lonjas) aan de noordkust van Spanje. De sardientjes worden zorgvuldig verhit en met de hand gefilleerd.
€4,50
Gekonfijte Beldi Citroenen van Belazu. Inh. 350gr
€5,95
Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€3,95
Acacia honing met zwarte truffel. Gebruik deze truffelhoning bijvoorbeeld in combinatie met ricottage en cacao of met ijs. Inhoud 100gr
€8,95
Zwarte knoflook is witte knoflook die voor drie weken op hoge temperatuur gefermenteerd is. Hiervan is deze mooie puree gemaakt. Zoet, zacht en zwarte knoflook
€7,99
Valnerina zomer truffel op pot. Gewicht 25gr. Uitlekgewicht 20gr.
€10,50
Gebruik jij nog steeds plantaardige olie om in te bakken of wordt je boter wel eens zwart in de pan? Gebruik eens Ghee! Romig, nootachtig en klaar voor gebruik.

245 gram
€6,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x