Conserven

Sorteer op:

Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken. Inh. 170gr
€5,90
De Spaanse Witte Tonijn, Bonito del Norte, wordt met lijn en haak gevangen in de Cantabrischezee.
€4,95
Zwarte Knoflook, 1 bol ongepeld.
€3,25
Sardientjes a la Antigua in olijfolie.

Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicië. Ortiz koopt deze sardientjes in veilinghuizen (lonjas) aan de noordkust van Spanje. De sardientjes worden zorgvuldig verhit en met de hand gefilleerd.
€4,50
Zacht van smaak, smeuïg van structuur en soja-achtig. Met deze gepelde zwarte knoflook heb je een nieuwe smaak op tafel.

Inhoud: 50 gram
€7,99
Gekonfijte Beldi Citroenen van Belazu. Inh. 350gr
€5,95
Ansjovis van Ortiz op Olijfolie. Ansjovis uit de Cantabrische zee. Inhoud 47,5 gram
€4,50
Zwarte knoflook is witte knoflook die voor drie weken op hoge temperatuur gefermenteerd is. Hiervan is deze mooie puree gemaakt. Zoet, zacht en zwarte knoflook
€7,99
Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€3,95
Ganzenvet is een echt natuurproduct, het bestaat namelijk uit 100% puur ganzenvet uit Frankrijk. Gebruik het ganzenvet om aardappeltjes in te bakken en natuurlijk om eendenboutjes in te konfijten.
€8,50
Zhoug is een heerlijke Jemenitische kruiden pasta gemaakt met verse coriander, peterselie en kruidnagel. Meng het met yoghurt voor een heerlijke kruidige dipsaus of gebruik het als kruidenpasta om gevogelte mee op smaak te brengen
€5,95
Een Noord Afrikaanse kruiden pasta met verse koriander, komijn en citroen. Heerlijk als marinade voor vis en gevogelte, maar ook lekker als kruidenbasis voor een couscous.
€5,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x