Visconserven

Sorteren op:

Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,00
Portugese Sardines in een pikante tomatensaus. Ingeblikt 125 gram
€4,00
Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. De ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode).
€5,75
De Spaanse Witte Tonijn, Bonito del Norte, wordt met lijn en haak gevangen in de Cantabrischezee.
€5,75
Nuri, Sardines in Olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,00
Sardientjes a la Antigua in olijfolie.
Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicië. Ortiz koopt deze sardientjes in veilinghuizen (lonjas) aan de noordkust van Spanje. De sardientjes worden zorgvuldig verhit en met de hand gefilleerd.
€4,95
Portugese Sardines in een tomatensaus. Ingeblikt 125 gram
€4,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x