Visconserven

Sorteren op:

Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,00
Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. De ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode).
€4,50
Portugese Sardines in een pikante tomatensaus. Ingeblikt 125 gram
€4,00
Nuri, Sardines in Olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,00
De Spaanse Witte Tonijn, Bonito del Norte, wordt met lijn en haak gevangen in de Cantabrischezee.
€4,95
Sardientjes a la Antigua in olijfolie.
Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicië. Ortiz koopt deze sardientjes in veilinghuizen (lonjas) aan de noordkust van Spanje. De sardientjes worden zorgvuldig verhit en met de hand gefilleerd.
€4,50
Portugese Sardines in een tomatensaus. Ingeblikt 125 gram
€4,00
Een ware delicatesse is dit, deze kreeftenrillettes is op smaak gebracht met Kari Gosse. Dit is een heerlijk kruidenmengsel, van gember kurkuma, kruidnagel, chili, kaneel en peper.
€8,99
Een ware delicatesse is dit, deze coquille rillettes. Gemaakt op de Bretonse manier met boter peterselie en knoflook.
€8,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x