Visconserven

Sorteren op:

Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,50
Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. De ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode).
€5,75
Portugese Sardines in een pikante tomatensaus. Ingeblikt 125 gram
€4,50
Sardientjes a la Antigua in olijfolie.
Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicië. Ortiz koopt deze sardientjes in veilinghuizen (lonjas) aan de noordkust van Spanje. De sardientjes worden zorgvuldig verhit en met de hand gefilleerd.
€4,95
Nuri, Sardines in Olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,50
Portugese Sardines in een tomatensaus. Ingeblikt 125 gram
€4,50
De Spaanse Witte Tonijn, Bonito del Norte, wordt met lijn en haak gevangen in de Cantabrischezee.
€5,75
De Paté van Sardientjes van Nuri is misschien wel hét perfecte product om de Portugese vakantiesfeer te doen opleven. Aan deze heerlijke kruidige en pikante variant wordt pittige olijfolie toegevoegd, dat maakt de paté heel mooi op smaak.
€3,65
Zalmpaté van Briosa Gourmet. Inhoud 75 gram.
€4,50
De Paté van Sardientjes van Nuri is misschien wel hét perfecte product om de Portugese vakantiesfeer te doen opleven. Deze paté is gemaakt van dezelfde prachtige ingrediënten als de beroemde ingeblikte sardientjes van Nuri.
€3,65
Een heerlijke paté van Tonijn. Gevangen in de Atlantische Oceaan ten Zuid-Westen van Portugal. Inhoud 75gr.
€4,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x