Vleeswaren

Sorteren op:

Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
Pastrami is van origine een Roemeens runder vleeswaar dat door Joodse migranten overgebracht is naar de VS waar het zeer populair is geworden.
€3,99
‘Nduja is een pittige smeerbare salami uit Calabrië, een regio in Zuid-Italië. Het is gemaakt van varkensvlees en dankt zijn pikante smaak aan de toegevoegde chilipepers. Bent u een liefhebber van pittige gerechten? Bestel dan vandaag nog een potje Nduja
€6,50
Gerookt en lucht gedroogd spek van Livar varkens. Heerlijk als ontbijtspek of bacon. Een perfecte verrijking voor de stamppot, pannenkoeken, boontjes, en eigenlijk gewoon alles.
€3,85
Pancettta is een Italiaans spek gekruid met koriander- en venkelzaad en vervolgens voor twee maanden gedroogd is. Natuurlijk is deze pancetta heerlijk in de Carbonara, maar ook uitermate geschikt als smaakmaker sauzen.
€9,99
Pastrami van Wild van Wild, gemaakt van wilde gans. Deze Joods-Hongaarse lekkernij wordt van origine gemaakt van rundvlees, maar nu gemaakt van wilde Gans. Een ware traktatie van Wild van Wild.
€5,99
Coppa is een salami van de procureur, deze wordt gezouten en gekruid met witte peper en witte wijn. Het belangrijkste ingrediënt is de tijd, in totaal duurt het zes tot negen maanden voor de slager zijn goedkeuring geeft. En dan rest alleen nog het geniet
€2,25
Beef Wellington van 1906 Makers van Charcuterie. Perfect voor de feestdagen.
Let op: dit artikel is alleen beschikbaar voor afhaal in Leeuwarden op vrijdag 20 tot en met en dinsdag 24 december. Bestellen uiterlijk 15 december 2024.
€125,50
Beenham gemaakt van het Livar varken. Een mooie zachtroze gekookte ham, vol van smaak. Heerlijk op brood, bij de asperges of zo lekker uit het vuistje.
€2,99
Huisgegaarde grillworst ca. 350gr
€6,25
Livar plaatham, een Nederlandse rauwe ham van het Limburgs Kloostervarken. Zacht van textuur en rijk aan smaak, door de rijping van 16 maanden. Gezouten en gerijpt door Slagerij Spijkerman uit Akkrum.
€2,29
Mortadella is een zeer grote worst die zijn oorsprong vindt in Bologna Italië. Het is gemaakt van zeer fijngehakt en gegaard varkensvlees, met hele stukken lard, pistache en zwarte peper.
€2,85
Huisgegaarde grillworst met kaas. Ca. 300gr
€5,85
Een heerlijke magere pancetta, met veel smaak met door de toevoeging van een stuk procureur, en de toevoeging van heerlijke kruiden. Lekker om zeer dun gesneden te eten, maar ook mooi uitgebakken door een salade.
€4,15
Een heerlijke Italiaanse salami met zwarte peper.
€3,75
De grillworst is gemaakt van 100% wild zwijn. Deze pittige versie hebben ze gemaakt met jalapeño peper en cheddar.
€7,50
Rookvlees van slagerij Spijkerman. 100gr
€3,35
Deze Toscaanse salami heeft een heerlijk frisse venkelsmaak, door de toevoeging van venkelzaad van wilde Italiaanse venkel.
€4,85
Bresaola is een gezouten stuk mager rundvlees wat vervolgens voor drie maanden wordt lucht gedroogd resulterend in een heerlijke zachte en rijke smaak.
€2,25
Ree is uitermate geschikt voor dit type worstje omdat 'het ree' een heel selectief eter is en daardoor kruidig en aromatisch vlees geeft.
€6,00
Dit Limburgs gehaktbroodje laat je niet zomaar voorbij gaan, gemaakt van Limousin rundvlees en Duroc varkensvlees. In dit kleine gehaktbroodje is zoveel smaak als mogelijk is samengevoegd.
€2,25
Heerlijke huisgemaakte rosbief. Lekker als vleeswaren op brood, door salades of bij de borrel met wat truffelmayonaise bijvoorbeeld.
€3,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x