Sauzen

Sorteer op:

Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken. Inh. 170gr
€5,90
Natuurgerijpte Beldi olijven met gemengd met kappertjes, knoflook en zon gedroogde tomaten voor die heerlijke umami smaak. 170gr
€5,75
24 maanden gerijpte sojasaus uit Rotterdam.
Inh. 100ml
€12,50
Een gezouten, stevige, romige karamel, gemaakt met volle boerenroom rechtstreeks van Boerderij IJsseloord. Breed toepasbaar, maar door zijn stevige structuur uitstekend geschikt als topping op taart of gebak.
€6,50
Het meest bekende product van Ballymaloe is wel deze overheerlijke Orignial Relish. Rijk van smaak en zeer veelzijdig in gebruik.
€3,75
Mint Jelly (Muntsaus) van Ballymaloe leent zich zeer goed bij het serveren van lamsrack, lamskotelet of lamsbout. Maar denk ook aan het serveren van dessert's met bijvoorbeeld ijs, peer of appel of kazen.
€3,75
Deze overheerlijke Cranberry Sauce van Ballymaloe leent zich uitstekend bij kalkoen, kip en wild. Tradioneel gezien wordt de Ballymaloe Cranberry Sauce veel gebruikt tijdens de Kerstdagen.
€3,75
De Ballymaloe Jalapeno Pepper Relish is een smaakvolle pittige toevoeging voor sandwiches, snacks en lichte maaltijden. De Jalapeno Pepper Relish leent zich ook uitstekend bij verschillende vleesgerechten.
€3,75
Het meest bekende product van Ballymaloe is wel deze overheerlijke Orignial Relish. Rijk van smaak en zeer veelzijdig in gebruik. In een handige knijpfles.
€3,95
Ballymaloe Steak Sauce met Ierse Stout. Een stoere saus voor bij vleeswaren, kazen en sandwiches. Denk aan Steak's, BBQ's en meer.
€3,95
De Ballymaloe Jalapeno Pepper Relish is een smaakvolle pittige toevoeging voor sandwiches, snacks en lichte maaltijden. De Jalapeno Pepper Relish leent zich ook uitstekend bij verschillende vleesgerechten.
€3,95
Biologische Uien Chutney van Landgoed Mariënwaerdt. Lekker bij stoofpotjes, kaas en gehaktbrood. Inh 320gr
€5,65
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x