Olijfolie met verschillende smaken

Sorteren op:

Deze excellente extra vierge olijfolie is mooi gebalanceerd van smaak om gerechten op het laatste moment een ware truffelsensatie te geven. Inh. 100ml
€9,95
Toscaanse olijfolie gecombineerd met de etherische olie van de sinaasappel, waardoor er echt een frisse sinaasappelsmaak aan de olijfolie toegevoegd word. Fantastisch te combineren met gevogelte, desserts of bij chocolade.
€12,50
Basilicum Olijfolie (RES). Twee oliën, extra vergine olijfolie en de olie van Basilicum bij elkaar gebracht. Geef gerechten een vleugje Basilicum mee door deze overheerlijke olijfolie uit Toscane.
€12,50
Olijfolie met olie van Oregano. Een hele fijne combinatie van twee. Gebruik deze olijfolie bij brood, gevogelte of over de pasta.
€12,50
RES Biologische Knoflook Olijfolie uit Toscane. Twee oliën (knoflook en olijven) gecombineerd tot een geweldige olie. Haal een kruidentuin in huis met deze olijfolie. Combineer deze knoflook olie van Marsilio met brood, salades, vis- en vleesgerechten
€12,50
Citroen Olijfolie (RES Limone). Twee oliën, extra vergine olijfolie en de olie van citroen bij elkaar gebracht. Geef gerechten een vleugje citroen mee door deze overheerlijke Citroen biologische olijfolie uit Toscane.
€12,50
Infocato, de scherpste olijfolie die wij in huis hebben. Een mix van Olijfolie en pure rode peper olie. Hou je van pittig dan is deze olie een absolute aanrader. Het geeft met een paar druppen het gerecht net een beetje meer body. Inhoud: 0,25L
€12,50
Salie Olijfolie is een heerlijke olijfolie gecombineerd met de etherische olie van salie, heerlijk bij herfstgroenten als pompoen, aardappel en bieten.
€12,50
Een Biologische olijfolie met olie van rozemarijn. Met deze olijfolie haal je een kruidentuin in huis. Gebruik de RES rozemarijn olijfolie van Marsilio bijvoorbeeld in combinatie met brood, aardappelen en vlees.
€12,50
Grapefruit Olijfolie (RES Pompelmo Bianco) van de witte Grapefruit. Fris, fruitig en een beetje bitter. Heerlijk in combinatie met vis, schaal- en schelpdieren, salades en sauzen. Inhoud: 0,25L
€12,50
Gerookte Olijfolie van La Chinata. Heerlijke olijfolie gemaakt van de Aberquina olijf en 15 dagen gerookt boven eikenhout. Inhoud 250ml
€18,50
Rode Peper Olijfolie van Infrantojo
(RES Peperoncino)
Inhoud: 0,25L
€12,50

Olijfolie als echte smaakmaker. Hierbij wordt onze Toscaanse olijfolie gemengd met de pure olie van de verschillende kruiden en citrusvruchten. Zo heeft alles wat groeit en bloeit essentiële oliën. 

Neem onze Biologische RES Basilicum Olijfolie. Hierbij nemen wij hele fijne basilicum welke wij persen. Dan mengen wij dit met onze olijfolie. Deze twee oliën samen geven een fantastische smaak van Basilicum, ideaal te gebruiken voor soepen, sauzen, pasta's, pizza's, salades en nog veel meer.


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x