Pasta, Rijst & Granen

Sorteren op:

Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€4,95
Geniet van échte Italiaanse pasta met deze glutenvrije spaghetti. De pastamakers van Granoro maken de beste glutenvrije pastasoorten, waaronder deze spaghetti van Quinoameel. De structuur is vrijwel gelijk aan 'normale' pasta.
€3,99
Het maken van de klassieke Spaanse paella doe je met deze heerlijke Spaanse rijst.
€4,95
Spaghettini dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€4,95
Een pakket met al je benodigdheden voor traditionele spaghetti carbonara, compleet met pasta van Martelli, Parmigiano Reggiano D.O.P. en guanciale. 4-5 personen.
€22,50
Tortilla's gemaakt van 100% blauwe mais. Tortilla's zoals ze horen te zijn. Verpakt per 12 stuks. 14cm doorsnede. Tortilleria Taiyari
€5,95
Zeer fijne semola di grano duro, doordat hij een extra keer gemalen is. Deze semola van harde tarwe gries heeft een hoog glutengehalte en is daardoor zeer geschikt voor verse pasta, brood, pizza en focaccia.
€3,85
Mooie handgemaakte Italiaanse penne van Martelli, gemaakt van Italiaanse en Canadese durumtarwe. Door de manier van maken kleeft iedere saus aan deze heerlijke authentieke pasta.
€4,95
Cannelloni betekend zoiets als grote pijpen in het Italiaans. Klassiek vul je deze pijpjespasta met Ricotta, Spinazie en gehakt en afgemaakt met tomatensaus of bechamelsaus. Inhoud 250gr
€2,95
Geniet van échte Italiaanse pasta met deze glutenvrije penne van Granoro. De pastamakers van Granoro maken misschien wel de beste glutenvrije pasta die er te vinden is, deze penne doet dan ook niet onder voor 'normale' pasta.
€3,99
Geniet van échte Italiaanse lasagna met deze glutenvrije lasagnebladen. De pastamakers van Granoro staan bekend om hun pasta's van durumtarwe, maar hebben deze speciaal ontwikkeld als glutenvrije optie. De textuur komt erg dichtbij een pasta mét gluten.
€3,99
Frégula (of Fregola) is een korrelige pastasoort die zijn oorsprong vindt in Sardinië, Italië. De pasta wordt gemaakt van durumtarwe en is licht geroosterd, dit geeft het zijn typische structuur en smaak.
€4,99
Mooie handgemaakte Italiaanse fusilli van Martelli, gemaakt van Italiaanse en Canadese durumtarwe. Door de manier van maken kleeft iedere saus aan deze heerlijke authentieke pasta.
€4,95
Bucatini is een pastavorm bestaande uit langwerpige buisjes. Het doet een beetje denken aan holle spaghetti. De vorm is het meest bekend door de combinatie met een Amatriciana saus, afkomstig uit het Italiaanse dorp Amatrice.
€3,00
Zeer fijne bloem welke gebruikt wordt voor het maken van verse pasta, pizza en foccacia. Typo "00"
€3,85
i Maccheroni di Toscana van Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926.
€4,95
"Oortjespasta" ook wel Orecchiette.
Inhoud 500gr
€3,30
Lasagnevellen van Granoro. Gemaakt van harde tarwegriesmeel.
€3,99
Gemaakt in Italië van gerolde, gestoomde en gedroogde durumtarwe. Couscous vindt zijn oorsprong in Noord-Afrika en is inmiddels uitgegroeid tot een onmisbaar ingrediënt in vele Mediterraanse gerechten.
€2,75
Geniet van échte Italiaanse pasta met deze linguini van Granoro. Waan jezelf in Italië met deze lange pastasoort gemaakt van harde durumtarwe. Ideaal om bijvoorbeeld pasta carbonara mee te maken.
€2,75
De carnaroli wordt gezien als de koning van de risotto soorten. Hij zorgt voor een romig gerecht terwijl er wel een bite blijft in de korrel.
€5,75
Polenta Svelta van Fontana Formiello is een Noord-Italiaans gerecht van gemalen mais(gries)meel. Deze is voorgekookt en gedroogd wat er voor zorgt dat de polenta snel kookt.
€3,50
Rigatoni pasta is een van de bekendste en meest gebruikte pasta's in Italië, een lid van de grote familie van korte pasta's waartoe ook penne behoort. Ze hebben een geribbelde buitenkant en zijn vrij breed in diameter.
€3,00
Sushi rijst, Japonica rijst. Deze rijst is perfect voor het maken van Sushi. De ronde korrel wordt plakkerig na het koken en dat is perfect voor het maken van de Sushi.
€6,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x