Conserven, handig om in huis te hebben

Sorteren op:

Snert in blik van chefkok Joris Bijdendijk * Samuel Levie (Brandt & Levie). Snert of erwtensoep, kwaliteitssoep uit de handen van kenners, Sam en Joris.
€7,85
Brandt & Levie, bekend van de heerlijke verse- en droge worsten maken ook deze heerlijke pastasaus, gevuld met groenten én natuurlijk vlees van hun eigen venkelworsten.
€7,99
De nieuwste soep uit de keuken van Brandt & Levie. Een samenwerking met Joris Bijdendijk van restaurant "Het Rijks". Haal smaak en gemak in huis met de tomatensoep met ballen.
€7,85
Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. De ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode).
€5,75
Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,50
De slagers van Brandt & Levie komen met deze heerlijke nieuwe pastasaus. De saus is gemaakt van verse rozemarijnworst, tomaat en olijf. Ideaal voor een snel en lekker pastagerecht.
€7,99
Portugese Sardines in een pikante tomatensaus. Ingeblikt 125 gram
€4,50
Sardientjes a la Antigua in olijfolie.
Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicië. Ortiz koopt deze sardientjes in veilinghuizen (lonjas) aan de noordkust van Spanje. De sardientjes worden zorgvuldig verhit en met de hand gefilleerd.
€4,99
Nuri, Sardines in Olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,50
De Spaanse Witte Tonijn, Bonito del Norte, wordt met lijn en haak gevangen in de Cantabrischezee.
€5,75
Portugese Sardines in een tomatensaus. Ingeblikt 125 gram
€4,50
De Paté van Sardientjes van Nuri is misschien wel hét perfecte product om de Portugese vakantiesfeer te doen opleven. Deze paté is gemaakt van dezelfde prachtige ingrediënten als de beroemde ingeblikte sardientjes van Nuri.
€3,99
De Paté van Sardientjes van Nuri is misschien wel hét perfecte product om de Portugese vakantiesfeer te doen opleven. Aan deze heerlijke kruidige en pikante variant wordt pittige olijfolie toegevoegd, dat maakt de paté heel mooi op smaak.
€3,99
Een heerlijke paté van Sardines. Gevangen in de Atlantische Oceaan ten Zuid-Westen van Portugal.
Inhoud: 75gr
€4,50
San Marzano tomaten D.O.P. groeien in Campania, in de regio tussen Napels en Salerno. Dit gebied wordt gezien als één van de beste gebieden om tomaten te groeien in Italië. Dit komt door de rijke vulkanische grond.
€3,75
Zalmpaté van Briosa Gourmet. Inhoud 75 gram.
€4,50
Een heerlijke paté van Tonijn. Gevangen in de Atlantische Oceaan ten Zuid-Westen van Portugal. Inhoud 75gr.
€4,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x