Kaas

Sorteren op:

De Vlielander zeewierkaas is een jong belegen kaas gemaakt van biologische koemelk met een licht zilte smaak van zeewier.
€8,75
Deze 6 jaar oude, Noord-Hollandse kaas, is een echt borrelkaasje. Heerlijk bij een goed glas wijn of een mooie sherry. Een echte oude brokkel!
€2,85
Pecorino is een harde Italiaanse schapenkaas. Deze Pecorino Romano uit Lazio heeft een krachtige en zoute smaak. De zout smaak komt onder andere doordat de kaas tijdens de bereiding gewassen wordt met zeewater.
€7,99
Remeker, rauwmelkse natuurkorst kaas die 13 maanden gerijpt heeft. Intens van smaak, vol romig door het gebruik van Jersey-melk doorregen met eiwitkristallen.
€20,00
23 maanden gerijpte Parmigiano Reggiano D.O.P. De koning onder de Italiaanse kazen. En onmisbaar in de risotto!
€8,45
Deze blauwschimmelkaas is met 6 weken nog vrij jong en daardoor redelijk mild voor een blauwschimmel, gelukkig doet hij qua smaak zeker niet onder, vol en romig!
€8,20
Remeker, rauwmelkse natuurkorst kaas die 3 maanden gerijpt heeft. Zacht van smaak met volle romige en boterige tonen door het gebruik van Jersey melk.
€13,55
De Vlielander kazen worden gerijpt in de bunkers op Vlieland, en worden gemaakt van de melk van koeien die op kruidenrijke weides lopen. Krachtig en smeuïg tegelijkertijd!
€8,20
Ambachtelijke kant en klare Hollandse kaasfondue van boerderijkazen. Inhoud 750 of 400 gram.
€11,95
Tynjetaler, een heerlijke licht zoete kaas uit het dorpje Tynje bij Heerenveen. Het Friese equivalent van de emmentaler.
€8,50
Heerlijk romige brie, zacht van smaak en uitstekend voor bij de borrel of op een broodje.
Ca. 250gr
€4,65
Een hele mooie geitenkaas van ongeveer 200 gram. De buitenkant van het kaasje wordt bewerkt met gezouten houtskool en krijgt een witschimmel als toevoeging. Dit geeft de Grutte Grize van Doetie een unieke smaak.
€9,00
Burrata komt oorspronkelijk uit Puglia en het is mozzarella die gevuld is met een mengsel van room en wrongel. Vandaar dat de binnenkant altijd zo mooi uit de kaas loopt als je hem aansnijdt. Heerlijk!
€2,95
Een heerlijke witte korstkaas, zeer romig en vol van smaak! Let op de pavé wordt alleen bezorgd in Leeuwarden/Goutum of is af te halen bij ons in de winkel.
€5,25
Een zacht piramidevormig kaasje. De keur is aan as laagje wat samen met de witschimmel zorgt voor een mooi, fris geitenkaasje. De Swarte Toer kan in zijn geheel gegeten worden.
€10,00
Heerlijke romige kaassalade gemaakt van onze Roodbonter kazen.
€5,95
Blauwaderkaasfondue is gemaakt van Nederlandse boerderijkazen en een zachte blauwaderkaas uit de Frans Auvergne. Inhoud 400gr
€12,95
De Lytse Wite, een witschimmel geitenkaasje (80-100 )gram. Stevige korst en romige binnenkant. Gemaakt van rauwe geitenmelk.
€4,00
De Grutte Wite, een witschimmel geitenkaasje van ca 170 gram. Stevige korst en romige binnenkant. Gemaakt van rauwe geitenmelk.
€9,00
Ambachtelijke kant en klare Truffelkaasfondue van boerderijkazen. Deze kaasfondue is bij House of Taste beschikbaar in de formaten 750 of 400 gram.
€14,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x