Kaas

Sorteren op:

23 maanden gerijpte Parmigiano Reggiano D.O.P. De koning onder de Italiaanse kazen. En onmisbaar in de risotto!
€8,45
Deze 6 jaar oude, Noord-Hollandse kaas, is een echt borrelkaasje. Heerlijk bij een goed glas wijn of een mooie sherry. Een echte oude brokkel!
€2,85
Remeker, rauwmelkse natuurkorst kaas die 13 maanden gerijpt heeft. Intens van smaak, vol romig door het gebruik van Jersey-melk doorregen met eiwitkristallen.
€20,00
Pecorino is een harde Italiaanse schapenkaas. Deze Pecorino Romano uit Lazio heeft een krachtige en zoute smaak. De zout smaak komt onder andere doordat de kaas tijdens de bereiding gewassen wordt met zeewater.
€7,99
Heerlijke romige kaassalade gemaakt van onze Roodbonter kazen.
€5,95
Tynjetaler, een heerlijke licht zoete kaas uit het dorpje Tynje bij Heerenveen. Het Friese equivalent van de emmentaler.
€11,75
Een hele mooie geitenkaas van ongeveer 200 gram. De buitenkant van het kaasje wordt bewerkt met gezouten houtskool en krijgt een witschimmel als toevoeging. Dit geeft de Grutte Grize van Doetie een unieke smaak.
€9,00
Een zacht piramidevormig kaasje. De keur is aan as laagje wat samen met de witschimmel zorgt voor een mooi, fris geitenkaasje. De Swarte Toer kan in zijn geheel gegeten worden.
€10,00
De Grutte Wite, een witschimmel geitenkaasje van ca 170 gram. Stevige korst en romige binnenkant. Gemaakt van rauwe geitenmelk.
€9,00
Een heerlijke witte korstkaas, zeer romig en vol van smaak! Let op de pavé wordt alleen bezorgd in Leeuwarden/Goutum of is af te halen bij ons in de winkel.
€5,25
Remeker, rauwmelkse natuurkorst kaas die 3 maanden gerijpt heeft. Zacht van smaak met volle romige en boterige tonen door het gebruik van Jersey melk.
€13,55
De Lytse Wite, een witschimmel geitenkaasje (80-100 )gram. Stevige korst en romige binnenkant. Gemaakt van rauwe geitenmelk.
€4,00
Heerlijk romige brie, zacht van smaak en uitstekend voor bij de borrel of op een broodje.
Ca. 250gr
€4,65
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x