Vleesconserven

Sorteren op:

Brandt & Levie, bekend van de heerlijke verse- en droge worsten maken ook deze heerlijke pastasaus, gevuld met groenten én natuurlijk vlees van hun eigen biologische venkelworsten. En dat allemaal volledig biologisch!
€7,75
Deze rillettes worden gemaakt van de boutjes van de wilde gans. Heel langzaam wordt het vlees op lage temperatuur gekonfijt.
€5,00
De slagers van Brandt & Levie komen met deze heerlijke nieuwe pastasaus. De saus is gemaakt van verse rozemarijnworst, tomaat en olijf. Ideaal voor een snel en lekker pastagerecht.
€7,75
Deze heerlijke pittige 'nduja is perfect voor op een heerlijke bruschetta, maar ook mooi te combineren met een mooie zachte kaas als mozzarella en ricotta! Tevens leent die zich ook perfect als pittig element in een mooie pasta.
€6,50
Rillettes is heerlijk vlees gegaard in zijn eigen vet, deze varkensrillettes is een hele nacht gekonfijt in reuzel met toevoeging van rozemarijn en knoflook. Heerlijk gesmeerd op toast met wat tafelzuren!
€8,75
Ganzenvet is een echt natuurproduct, het bestaat namelijk uit 100% puur ganzenvet uit Frankrijk. Gebruik het ganzenvet om aardappeltjes in te bakken en natuurlijk om eendenboutjes in te konfijten.
€8,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x