Vleesconserven

Sorteren op:

Brandt & Levie, bekend van de heerlijke verse- en droge worsten maken ook deze heerlijke pastasaus, gevuld met groenten én natuurlijk vlees van hun eigen biologische venkelworsten. En dat allemaal volledig biologisch!
€7,99
De slagers van Brandt & Levie komen met deze heerlijke nieuwe pastasaus. De saus is gemaakt van verse rozemarijnworst, tomaat en olijf. Ideaal voor een snel en lekker pastagerecht.
€7,99
‘Nduja is een pittige smeerbare salami uit Calabrië, een regio in Zuid-Italië. Het is gemaakt van varkensvlees en dankt zijn pikante smaak aan de toegevoegde chilipepers. Bent u een liefhebber van pittige gerechten? Bestel dan vandaag nog een potje Nduja
€6,50
Deze rillettes worden gemaakt van de boutjes van de wilde gans. Heel langzaam wordt het vlees op lage temperatuur gekonfijt.
€5,00
Ganzenvet is een echt natuurproduct, het bestaat namelijk uit 100% puur ganzenvet uit Frankrijk. Gebruik het ganzenvet om aardappeltjes in te bakken en natuurlijk om eendenboutjes in te konfijten.
€8,50
100 gram Varkensrillette van 1906 Makers van Charcuterie.
€6,45
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x