Vleesconserven
Sorteren op:
Brandt & Levie, bekend van de heerlijke verse- en droge worsten maken ook deze heerlijke pastasaus, gevuld met groenten én natuurlijk vlees van hun eigen biologische venkelworsten. En dat allemaal volledig biologisch!
€7,99
De slagers van Brandt & Levie komen met deze heerlijke nieuwe pastasaus. De saus is gemaakt van verse rozemarijnworst, tomaat en olijf. Ideaal voor een snel en lekker pastagerecht.
€7,99
Deze rillettes worden gemaakt van de boutjes van de wilde gans. Heel langzaam wordt het vlees op lage temperatuur gekonfijt.
€5,00
Sale
Nu verkrijgbaar bij House of Taste! Dit pakket bevat twee worsten één met venkel en een met knoflook en nootmuskaat. Daarnaast vind je tweepastasauzen, één met venkelworst, de ander met rozemarijnworst. Gevolgd met pancetta en een stijlvol bedrukt mesje.
€55,00
€49,95
100 gram Varkensrillette van 1906 Makers van Charcuterie.
€6,45