Zout

Sorteren op:

Gerookt zeezout uit de mediteranee. Mooi flakes voor het op smaak brengen van soepen en sauzen.
€4,50
Falksalt Daslookl, zout uit mediterraans water. Mooi voor het oog en smaakvol op het bord. Deze specifieke variant is met gedroogde wilde knoflook.
€4,50
Zeezout, hand geoogst en verrijkt met citroen, bergamot en sinaasappel wat hem heerlijk fris maakt. Inhoud 100 gram. Verpakt in ontworpen schaaltje welke je later kan hervullen.
€9,95
Falksalt Naturel, zout uit mediterraans water. Mooi voor het oog en smaakvol op het bord.
€4,50
Zeezout uit mediteraans zeewater, met Rozemarijn. Inh. 70gr
€4,50
Het met de hand geoogste zeezout van Neolea komt uit de Griekse zeeën. Inhoud 100 gram. Verpakt in ontworpen schaaltje welke je later kan hervullen.
€9,95
De navulverpakking voor Neolea Mediteraans Zeezout. Inhoud 100 gram
€7,95
De narvulverpakking van Neola voor Zeezout met Citrus. Inhoud 100 gram
€7,95
Zout uit het Himalaya gebergte heeft een volle rijke smaak en is uniek van kleur. Himalaya zout heeft meer mineralen dan normaal zout en bevat minder sodium per gebruik.
€4,50
Soms is er geen tijd om het vuur aan te steken of is het iets te koud buiten en wil je toch die mooie rokerige smaak aan je gerecht. Neolea Smoked Sea Salt brengt u het hele jaar door de smaak van een barbecue zomer.
€9,95
Tussen de olijfbomen die Neolea Extra Virgin Olive Oil in Griekenland produceren, hebben aromatische kruiden vrij de ruimte om te groeien waar ze willen. Salie, oregano, tijm en olijfbladeren maken deze variëteit tot een droom op al uw vlees en pasta's.
€9,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x