Kerstpakketten

 

Al sinds het begin van House of Taste verzorgen wij kerstpakketten en relatiegeschenken voor bedrijven en instellingen in Leeuwarden en ver daarbuiten. Met de komst van de onze winkel, in de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden, hebben wij de mogelijkheden vergroot. Een breed netwerk van leveranciers van food en non-food producten helpt ons mee om een lekker en gezellig kado samen te stellen. Over het algemeen werken wij met op maat gemaakte pakketten. Zo maken wij een persoonlijke pakket in overleg met u voor het gehele team. 

Voor de feestdagen in 2022 zijn wij inmiddels alweer bezig om mooie en smaakvolle producten bij elkaar te zoeken. 

Bent u opzoek naar een kerstpakket, kom gerust langs bij ons in de winkel, of neem contact met ons op.

info [at] houseoftaste.nl
058-843 0363

Kleine Kerkstraat 36
8911DM Leeuwarden


 

 

 

 

 

Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om rekening te houden met voorkeuren, dieëten en allergiën, zoals het veganistische pakket hierboven. Met een prachtige vegan-wijn, pasta's verschillende sauzen artisjokken en vele ander vegan producten. 

Ook denken we graag mee met relatiegeschenken voor alle zakelijke relaties. Zoals het pakket dat u hierboven ziet. Deze pakketten zijn voor een opdrachtgever door heel Nederland verzonden naar zijn relaties. Wij helpen onze klanten door heel het proces. Van het samenstellen en inpakken tot het meeleveren van gepersonaliseerde kaartjes en de verzending. 

Neem eens contact op voor alle mogelijkheden die we bieden:

info [at] houseoftaste.nl
058-8430363

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x