Delicatessen

Sorteer op:

Zacht van smaak, smeuïg van structuur en soja-achtig. Met deze zwarte knoflook heb je een nieuwe smaak op tafel.

Inhoud: De inhoud van deze verpakking bevat ongeveer 3 bollen zwarte knoflook.
€7,95
Het meest bekende product van Ballymaloe is wel deze overheerlijke Orignial Country Relish. Rijk van smaak en zeer veelzijdig in gebruik.
€3,75
Bouillon van Fattoria Italia "gusto" Fungo Porcino. Perfect voor het gebruik in soepen, sauzen, rijstgerechten, risotto etc.
€2,50
Truffel Chips van het Catalaanse bedrijf Torres Patatas. Een heerlijk krokant zoutje, gebakken in zonnebloemolie met een subtiele truffelsmaak van zwarte zomertruffel. Inhoud: 125 gram
€4,55
Nielsen Massey Vanille Extract, gemaakt van vanillestokjes uit Madagaskar. Één eetlepel extract staat gelijk aan 1 vanillestokje. Inhoud 60ml
€10,95
Mint Jelly (Muntsaus) van Ballymaloe leent zich zeer goed bij het serveren van lamsrack, lamskotelet of lamsbout. Maar denk ook aan het serveren van dessert's met bijvoorbeeld ijs, peer of appel of kazen.
€3,75
Gemaakt door Hidde de Brabander op speciaal verzoek, de Friese Nougat. Echte nougat gevuld met Fryske Dúmkes. Het anijs koekje van Friesland. Een mooie rijk gevulde zachte nougat van deze meester Patissier van Dreams of Magnolia.
€6,50
Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€3,99
Geniet van deze volle romige Vanillepasta van Nielsen Massey. Breng je gerechten op smaak met een beetje van deze Vanille. Potje 60ml
€11,95
Zeemansboter is een pure pindakaas gemaakt van 99,8% biologische pinda's en een beetje zeezout.
€3,50
Zwarte Knoflook, 1 bol ongepeld.
€3,00
Truffel Chips van het Catalaanse bedrijf Torres Patatas. Een heerlijk krokant zoutje, gebakken in zonnebloemolie met een subtiele truffelsmaak van zwarte zomertruffel. Inhoud 40 gram
€1,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x