Delicatessen

Sorteer op:

Zacht van smaak, smeuïg van structuur en soja-achtig. Met deze zwarte knoflook heb je een nieuwe smaak op tafel.

Inhoud: De inhoud van deze verpakking bevat ongeveer 3 bollen zwarte knoflook.
€7,95
Bouillon van Fattoria Italia "gusto" Fungo Porcino. Perfect voor het gebruik in soepen, sauzen, rijstgerechten, risotto etc.
€2,50
Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€3,99
Truffel Chips van het Catalaanse bedrijf Torres Patatas. Een heerlijk krokant zoutje, gebakken in zonnebloemolie met een subtiele truffelsmaak van zwarte zomertruffel. Inhoud: 125 gram
€4,50
Het meest bekende product van Ballymaloe is wel deze overheerlijke Orignial Country Relish. Rijk van smaak en zeer veelzijdig in gebruik.
€3,75
De familie Martelli presenteert een nieuwe pastasoort: i Fusilli di Pisa. De fusilli zijn ontworpen en geproduceerd als herinnering aan de 'famulus Salvius', een bakkersknecht uit Pisa, die op 13 februari 1284 is begonnen met het produceren van pas...
€3,99
Truffel Chips van het Catalaanse bedrijf Torres Patatas. Een heerlijk krokant zoutje, gebakken in zonnebloemolie met een subtiele truffelsmaak van zwarte zomertruffel. Inhoud 40 gram
€1,95
Zwarte Knoflook, 1 bol ongepeld.
€3,00
Nielsen Massey Vanille Extract, gemaakt van vanillestokjes uit Madagaskar. Één eetlepel extract staat gelijk aan 1 vanillestokje. Inhoud 60ml
€10,95
Gemaakt door Hidde de Brabander op speciaal verzoek, de Friese Nougat. Echte nougat gevuld met Fryske Dúmkes. Het anijs koekje van Friesland. Een mooie rijk gevulde zachte nougat van deze meester Patissier van Dreams of Magnolia.
€6,50
Zeemansboter is een pure pindakaas gemaakt van 99,8% biologische pinda's en een beetje zeezout.
€3,50
De overheerlijke Penne van de familie Martelli. Pasta volgens het recept uit 1926.
€3,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x