Krohn

Sorteren op:

Een amberkleurige 10 jaar houtgerijpte port. Een Colheita moet minstens 8 jaar op houten vaten gerijpt hebben, bij Krohn laten ze de port 10 jaar rijpen, voor een optimale smaakbeleving.
€26,50
Een mooie kruidige port, met in de smaak gedroogde vijgen en pruimen. Heerlijk vol van smaak en met een mooie bruinige kleur door de rijping op kleine houten vaten.
€11,50
Lágrima, portugees voor traan, maar in dit geval tranen van geluk. Door de het uitbundige rijke en zoete karakter van deze Port, blijven er wat druppels (traantjes) aan het glas hangen!
€13,25
De Vintage Port van Krohn uit 2011 is (na 2017) misschien wel de mooiste vintage van deze eeuw. Een fantastische port die nog wel 40 jaar te bewaren is.
€41,95
Een heerlijke port met in de smaak duidelijk rood fruit, door de rijping iets van amandel, en een heerlijke rijke afdronk.
€15,50
De Vintage Port van Krohn uit 2003 behoort tot een van de beste vintages van deze eeuw. Uitstekend geschikt om nu te drinken, of nog tot uiterlijk 2050 te bewaren.
€52,95
De Vintage Port van Krohn uit 2017 is misschien wel de beste vintage van de 21e eeuw. Gemaakt na een nagenoeg perfect groeiseizoen en nog vele jaren te bewaren.
€74,50

Wiese & Krohn werd in 1865 opgericht door twee jonge Noren neven, Theodor Wiese en Dankert Krohn.

Sindsdien heeft het bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd met zijn oude cask-aged Ports. Krohn staat bekend om zijn verfijnde Vintage Ports, afkomstig van zijn vlaggenschip Douro-eigendom, Quinta do Retiro Novo, in de Rio Torto-vallei.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x