Zuco

Sorteer op:

1 Liter Melk van zuivelcoöperatie Zuco. Bestel je melk in onze webshop en voorkom dat je achter het net vist. Let op, de melk wordt niet verstuurd en dient opgehaald te worden in de winkel. Er zal €1,00 statiegeld worden gerekend.
€1,75
Vla van zuivelcoöperatie Zuco. Bestel je vla in onze webshop en voorkom dat je achter het net vist. Let op, de vla wordt niet verstuurd en dient opgehaald te worden in de winkel, of kies voor bezorging in Leeuwarden.
€2,75
1 Liter karnemelk van zuivelcoöperatie Zuco. Bestel je karnemelk in onze webshop en voorkom dat je net mis grijpt. Let op, de karnemelk wordt niet verstuurd en dient opgehaald te worden in de winkel. Er zal €1,00 statiegeld worden gerekend.
€2,25
500 gram Kwark van Zuco. Let op dit product wordt alleen geleverd in Leeuwarden of kan worden opgehaald in de winkel.
€3,75
Heerlijk romig en licht zuur is deze yoghurt uit Dokkum. Ambachtelijk gemaakt door Zuco die het hele proces in de hand hebben: "van gras tot glas". Let op dit product wordt alleen geleverd in Leeuwarden/Goutum of kan worden opgehaald in de winkel.
€2,75
Panna Cotta, een typisch Italiaans dessert, een heerlijk zacht roompuddinkje. Let op dit product wordt alleen bezorgd in Leeuwarden/Goutum of kan worden opgehaald in de winkel.
€2,75
Een heerlijk klassiek Nederlands dessert, rijstepap gemaakt met de heerlijke melk van Zuco. Kaneel en suiker erover en smullen maar! Let op dit product wordt allen bezorgd in Leeuwarden/Goutum of kan worden opgehaald in de winkel.
€2,75
Een heerlijk verfrissend pro biotisch zuivel drankje met een tinteling van koolzuur. Let op de Kefir wordt alleen bezorgd in Leeuwarden/Goutum of kan worden opgehaald in de winkel.
€2,75

Zuco is een kleinschalige zuivelcoöperatie gelegen in de Friese elfstedenstad Dokkum, met de focus op smaak en gebruikmakend van duurzame methode'n produceren zij dagelijks de lekkerste zuivelproducten. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x