Klepper & Klepper

Sorteren op:

Volgens Klepper en Klepper de beste mild zoute Drop ooit. Wij kunnen ons daar best in vinden. Maar wat denk jij? Inhoud 200gr
€3,95
De lekkerste drop ooit gemaakt, volgens Klepper & Klepper. En ja... ook wij vinden deze drop echt heel lekker. Honing Drop van Klepper & Klepper.
€3,99
De Beste Drop Ooit - Volzoet, volgens Klepper en Klepper. Eerlijk, wij vinden deze drop ook heerlijk. Maar ja.... nu jij nog! Inhoud 200gr
€3,95
Volgens Klepper en Klepper de beste laurier drop ooit. Wij kunnen ons daar best in vinden. Maar wat denk jij?
€3,99

Unieke drop van Klepper & Klepper. Nadat Klepper senior al 25 jaar in Alkmaar op de markt had gestaan wist hij precies wat de mensen lekker vonden. Die kennis stopte hij in een dropje,  "Het lekkerste dropje ooit".

Wat bleek, de drop van Klepper & Klepper bevat ook geen gluten en en gelatine. Daardoor, volgens Klepper & Klepper, niet alleen het lekkerste dropje ooit... maar ook het beste dropje. 

Als House of Taste waren wij ook best wel onder de indruk van dit dropje. Zelfs zo, dat wij er tot voor kort nooit aan hadden gedacht om drop in ons assortiment op te nemen. Maar bij het proeven van de eerste vol zoete dropje wisten wij het... dit kom er bij ons in!

Meer weten, kijk op de beste drop website voor meer informatie.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x