Tomasu

Sorteren op:

Tomasu Sojasaus.
24 maanden gerijpte sojasaus uit Rotterdam.
€15,00
Zoet pikante sojasaus, op smaak gebracht met suiker van lokaal geoogste suikerbieten, sesamzaad en Madame Jeanet peper. Inhoud: 100ml of 200ml
€15,00
Deze zoete sojasaus is een combinatie van de Tomasu Soy Sauce en suiker, verkregen uit lokaal geoogste suikerbieten. Dit resulteert in een mooie balans van zoet en zout.
€15,00
Tomasu sojasaus is een saus die wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen en tarwe. Na 24 maanden rijpen op whiskyvaten is deze unieke smaakmaker klaar voor de verkoop. Verrijk nu je Aziatische gerechten met de sojasaus van Tomasu!
€22,50
Een gelimiteerde oplage van een speciale Sweet Spicy Soja Sauce met Madame Jeanette.
€30,00

Tomasu sojasaus is de enige sojasaus van Europa die in een micro-brouwerij (in Rotterdam) zijn herkomst vindt.

De oprichter, Thomas Uljee, geboren en getogen Rotterdammer leerde zichzelf de kunst van sojasaus brouwen door de wereld te bereizen, op onderzoek uit te gaan en drie jaar van vallen en opstaan samen met zijn brouwpartner Piet van Westen. 

Minimaal 24 maanden rijping krijgen de sojazausen van Tomasu. Tijd en energie, dat is wat de gehele productlijn krijgt vanuit de makers.

In de Hoeksche waard wordt de hele keten van A-Z en van Z-A beheerd door het team van Tomasu. Bij Tomasu verbouwen zij hun eigen Sojabonen. Na de oogst komen de bonen dan in oude Wiskyvaten samen met het Keltsisch zeezout uit het Franse Guearande. Nu begint het fermentatieproces en krijgt het alle tijd om op smaak te komen.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x