Brandt & Levie

Sorteren op:

De nieuwste soep uit de keuken van Brandt & Levie. Een samenwerking met Joris Bijdendijk van restaurant "Het Rijks". Haal smaak en gemak in huis met de tomatensoep met ballen.
€7,50
Brandt & Levie, bekend van de heerlijke verse- en droge worsten maken ook deze heerlijke pastasaus, gevuld met groenten én natuurlijk vlees van hun eigen venkelworsten.
€7,99
De slagers van Brandt & Levie komen met deze heerlijke nieuwe pastasaus. De saus is gemaakt van verse rozemarijnworst, tomaat en olijf. Ideaal voor een snel en lekker pastagerecht.
€7,99
Snert in blik van chefkok Joris Bijdendijk * Samuel Levie (Brandt & Levie). Snert of erwtensoep, kwaliteitssoep uit de handen van kenners, Sam en Joris.
€7,85
De droge worst met Truffel van Brandt en Levie. Gewicht ca. 110gr
€9,50
Deze worst van Brandt & Levie is niet gemaakt van hun eigen varkens. Maar van echt, Nederlands Wagyu Vlees.
€8,85
Pancettta is een Italiaans spek gekruid met koriander- en venkelzaad en vervolgens voor twee maanden gedroogd is. Natuurlijk is deze pancetta heerlijk in de Carbonara, maar ook uitermate geschikt als smaakmaker sauzen.
€9,99
In deze droge worst zit de koning van de Italiaanse kazen, Parmigiano Reggiano, en salie een kruid die vriendjes is en met de kaas en met de worst! Capice?!
€8,25
Een droge worst van Brandt en Levie, hoe Italiaans wil je het hebben? Deze droge worst met pistache en Siciliaanse citroen heeft een prachtig Italiaanse smaakcombinatie. Heerlijk fris door de citroen, notig door de de smaak van pistache.
€8,75
De seasonal droge worst van Brandt & Levie. Zwijn en Wijn, deze droge worst met wild zwijn, rode wijn en hazelnoot past perfect op een winterse borrelplank
€8,95

Brandt & Levie werkt met een duidelijk doel: De beste worsten produceren op een verantwoorde manier. Voor Brandt en Levie gebeurd dit allemaal bij de boeren met wie ze samenwerken. 

In 2011 is Brandt & Levie worstmakers opgericht, een jongensdroom die uitkwam. Begonnen in een kelder en nu met een eigen werkplaats in de Amsterdamse Houthavens. Via hun "worstreis" gingen zij via Corsica naar Italië waar ze echt werden besmet met het worstenmakers vak. Zevens basis smaken worst en inmiddels al meer fijne producten vormen het assortiment van Brandt & Levie.

Sinds 2019 is House of Taste ambassadeur van Brandt en Levie. Een beloning op het vertrouwen en de samenwerking met deze worstenmakers. 

Voor House of Taste zijn de droge en verse worsten niet meer weg te denken uit het assortiment. Ook kennismaken met deze fijne worsten? Kom gerust eens langs in de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden om te proeven.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x