test banner

Corona Protocol 29 september

 • Geplaatst op
 • Door David Keijzer
 • 1
Corona Protocol 29 september

De winkel is open en de bezorgingen gaan door. Maar voor de winkel zijn er wel een aantal aandachtspunten.

Naar aanleiding van de persconferentie op 28 september zijn er een aantal nieuwe maatregelen genomen. Dit om ervoor te zorgen dat jullie een zo goed mogelijke winkel ervaring hebben bij ons. En met jullie medewerking is het ook mogelijk om het voor elkaar te krijgen. Afgelopen periode hebben we regelmatig moeten omschakelen om iedereen op de beste manier te blijven helpen, en samen komen we weer doorheen!

 

Wat nieuw is vanaf vandaag is dat we het gebruik van winkelmandjes verplichten. Zo kunnen we gemakkelijk bijhouden hoeveel mensen er in de winkel zijn. Als u binnenkomt in de winkel staan de mandjes aan uw linkerkant. Zijn de mandjes op, dan vragen we u even om buiten te wachten.

 

Vervolgens kunt u de winkel door via de aangegeven route, let hierbij op dat u afstand houdt van de medewerkers en de andere klanten. De bij de kassa kunt u het mandje afgeven aan ons. Wij zorgen dat deze worden gereinigd en zetten ze vervolgens terug bij de ingang voor de volgende klant.

 

Wat nog altijd geld en onveranderd blijft is:

  1. Blijf thuis als u klachten heeft. U bent altijd welkom om via onze webshop te bestellen, en het te laten leveren.
  2. Betaal het liefst met de pin of met de telefoon.
  3. Raak alleen de producten aan die u ook gaat kopen.
  4. Luister naar de aanwijzingen van het personeel.

 

Onze webshop blijft natuurlijk beschikbaar en een heel groot deel van ons assortiment vindt u daar ook. Binnen Leeuwarden leveren wij zelf, als u voor 16:00 besteld leveren we het dezelfde middag. Dit wel met uitzondering van de zaterdag en zondag.  Ook alle vers en koelwaren zijn voor de mensen in Leeuwarden te bestellen. Staat er iets niet tussen of komt u er even niet uit neem dan contact met ons op via 058 – 843 03 63.

 

Graag tot snel, online of in de winkel!

 

Reacties

 1. Freek Freek

  Hey Jan-Tjip,


  Bij deze ga ik een belofte inlossen: namelijk  aangeven wat we van het Friese tapaspakketje vonden dat we hebben gekregen met de voucher van de ANWB. Nou de worstjes, hammetjes en kaasjes waren heerlijk. Soms een beetje  vet, maar de smaken waren voortreffelijk. Vooral die van de plakjes ham.

  Echt heel lekker en alles met een krachtige eigen smaak.

  We komen zeker terug bij je.


  Greettzz, 

  Freek en Marie-José uit Etten-Leur


  PS: je mag onze reactie best gebruiken voor commerciële doeleinden bv voor op de site van de zaak.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »