Ontdek onze producten
Dit is een pizzadeeg mix waar je alleen water aan hoeft toe te voegen en dus ongelooflijk eenvoudig te maken. Je maakt met deze mix 4 Napolitaanse pizzabollen van 250 gram.
€8,90
Zongedroogde tomaat, olijven en droge worst worden allemaal lekkerder door het productieproces dat ze ondergaan. Door zouten, fermentatie en indroging verandert de smaak langzaam naar intens umami.
€8,99
Het meest bekende product van Ballymaloe is wel deze overheerlijke Orignial Relish. Rijk van smaak en zeer veelzijdig in gebruik.
€4,99
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
Een Grande Réserve uit de Pays d'Oc van het jaar 2023. Cabernet Sauvignon en Merlot.
Inhoud 0,75L
Inhoud 0,75L
€10,50
Portugese Makreel in een pikante olijfolie. Ingeblikt 125 gram.
€4,50
Phans 100% Pure Vissaus van Steenbolk
Authentiek en veelzijdig, gemaakt van steenbolk uit de Noordzee. Deze rijke vissaus is perfect voor Vietnamese gerechten, maar ook voor tal van andere maaltijden en smaken.
100ml & 250ml
Authentiek en veelzijdig, gemaakt van steenbolk uit de Noordzee. Deze rijke vissaus is perfect voor Vietnamese gerechten, maar ook voor tal van andere maaltijden en smaken.
100ml & 250ml
€11,00
Dit is een pizzadeeg mix waar je alleen water aan hoeft toe te voegen en dus ongelooflijk eenvoudig te maken. Je maakt met deze mix 4 Napolitaanse pizzabollen van 250 gram.
€8,90
Luigi Einaudi Barolo Costa Grimalda 2021.Piemonte, Italië.
0,75L
0,75L
€93,50
Luigi Einaudi Barolo Cannubi 2021 Piemonte, Italië
0,75L
0,75L
€123,95
De tomatenpuree van Nolano, gemaakt met zorgvuldig geselecteerde Campania-tomaten.
Inhoud 400g
Inhoud 400g
€1,95
Gimber N°2 is Gimber met de bekende kick, maar met 50% minder suiker én de heerlijke toevoeging van Yuzu. Yuzu is een Aziatische citrusvrucht die de Gimber een extra frisheid geeft.
€16,50
Gimber N°2 is Gimber met de bekende kick, maar met 50% minder suiker én de heerlijke toevoeging van Yuzu. Yuzu is een Aziatische citrusvrucht die de Gimber een extra frisheid geeft.
€27,50
Een heerlijk alcoholvrij aperitief gemaakt met de beste Peruviaanse gember met een aroma's van citrus en verse kruiden. Inh: 500ml
€27,50
Tomasu sojasaus is een saus die wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen en tarwe. Na 24 maanden rijpen op whiskyvaten is deze unieke smaakmaker klaar voor de verkoop. Verrijk nu je Aziatische gerechten met de sojasaus van Tomasu!
€22,50
Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,50
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken.
€6,85
Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. De ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode).
€5,75
Colatura di Alici is een onmisbare smaakmaker in de Italiaanse keuken. Deze ansjovissap is op vele verschillende manieren te gebruiken in de keuken, voeg wat toe als u uw groenten gaat bakken maar het is ook heerlijk door een tomatensaus en meer.
€7,95
Brandt & Levie, bekend van de heerlijke verse- en droge worsten maken ook deze heerlijke pastasaus, gevuld met groenten én natuurlijk vlees van hun eigen venkelworsten.
€7,99
