test banner

House of Taste ambassadeur Brandt & Levie

  • Geplaatst op
  • Door House of Taste
  • 0
House of Taste ambassadeur Brandt & Levie

House of Taste mag zich vanaf nu ambassadeur van Brandt & Levie noemen. Wij zijn dan ook trots dat wij mogen en kunnen samenwerken met dit bevlogen slagersteam.

Sinds het begin van onze winkel in de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden verkoopt House of Taste al worst. Een heerlijke delicatesse voor elk moment van de dag. Brandt & Levie is één van onze vaste leveranciers van worsten. 

Deze *Biologische worsten, met mediterraanse inslag, worden gemaakt van eigen varkens en komen in verschillende smaken. Naast de droge worsten verkopen wij ook een aantal verse worsten en de pancetta van deze Amsterdamse jongens. 

Wie kent de heerlijke Brandt & Levie Venkelworst niet, of de befaamde Brandt & Levie Chili worst of met regelmaat een samenwerking tussen verschillende chefs of de "seasonal" de tijdelijks worst in het assortiment.

Samuel, Geert en Jiri begonnen in de Amsterdamse Horeca als Chefs en draaiden daar hun eerste worsten. Om nog dit vak van worstenmaker nog beter onder de knie te krijgen maakten deze jongens een reis naar Italië. 

Goed vlees is essentieel voor de worsten van Brandt & Levie en hier staan wij als House of Taste volledig achter.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »