test banner

Welcome to the Village Picknick

  • Geplaatst op
  • 0
Welcome to the Village Picknick

Welcome to the Picknick met Welcome to the Village.

" Welcome to The Village 2020 beleef je dit jaar in je eigen achtertuin, het park of je woonkamer!

Geen driedaags festival in de Groene Ster, we brengen de festivalsfeer bij jou thuis! Zaterdag 18 juli lanceert Welcome to The Village ‘Village FM’. Een hele dag live radio met de mooiste verhalen en natuurlijk héél veel muziek! En net zoals het festival maken we Village FM met duizend paar handen, en in dit geval, stemmen! Centraal staan onze helden, zij die voorop lopen en inspireren om beter te doen, om anders te kijken en om de wereld mooier te maken. Van onze festivalvrijwilligers tot Joost van Bellen en Beppe Feenstra, en natuurlijk jijzelf!

Om je festivalbeleving compleet te maken bezorgt Welcome to The Village een picknick box gevuld met de lekkerste producten van ons festivalterrein. Verschillende hapjes en drankjes, unieke t-shirts maar ook echte festival aankleding en natuurlijk de plastic hardcups, die we misschien nog wel het meest missen! Ook verloten we willekeurig festivaltickets, en bevat een van de boxen een Golden Ticket - een kaartje voor 2 personen voor de komende 4 edities van WTTV!
Check wttv.nl/shop voor meer info en om je box te bestellen.

Dus, spreid je kleed uit in het gras, haal een festival biertje uit de doos, zet de radio aan en Welcome to The Village! ⛱ "

 

Tekst: Welcome to the Village

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »