test banner

Sticky Chicken Wings met Ballymaloe Steaksauce

Sticky Chicken Wings met Ballymaloe Steaksauce

Een recept voor heerlijke Sticky Chicken Wings gemaakt met Ballymaloe Steaksauce.

Ingrediënten:

- 1,5 kg kippenvleugels 
- Scheutje zonnebloemolie
- zout en peper uit de molen
- 8 tot 9 eetlepels Ballymaloe Steaksauce

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200c. Plaats een ovenrek in de oven met daarover aluminiumfolie. Bedek de kippenvleugels met een beetje zonnebloemolie en breng op smaak met peper en zout. Plaats de kip nu in de oven voor ca. 40 minuten, totdat ze mooi gaar en bruin zijn. 

Haal ze nu uit de oven en zorg dat ze goed worden bedekt met de Steaksauce van Ballymaloe. Plaats de kippenvleugels vervolgens terug voor zo'n 10 minuten. Voel daarna voorzichtig of ze goed zijn gekarameliseerd. 

Serveer met wat extra steaksauce als dressing. 

Eet smakelijk!

Nog geen Steaksauce in huis? Bestel hier direct in onze webshop

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »