test banner

Boodschappen bezorgen in regio Leeuwarden

  • Geplaatst op
  • Door House of Taste
  • 0
Boodschappen bezorgen in regio Leeuwarden

Maart 2020, de wereld veranderd. Opeens stopt de wereld met draaien zoals wij gewend waren. Horeca sluit de verplicht de deuren, winkel straten raken leeg, mensen werken thuis. Tijd om ons aan te passen.

Ook voor House of Taste betekent dit een aanpassing. Maar wij kunnen snel en goed schakelen, met het opgebouwde netwerk van producenten en leveranciers. 

Gelukkig draait onze webshop al even en waren wij al begonnen met het plaatsen van artikelen welke bezorgd kunnen worden in Leeuwarden en omgeving. Maar dat het nu allemaal sneller online moest dan gepland hadden wij ook niet zien aankomen.

Op dit moment zijn wij elke dag druk bezig om het assortiment in de webshop zo volledig mogelijk te laten zijn en dat alles klopt met voorraden, levertijden, omschrijvingen en alles wat er bij komt kijken.

Wij leveren, met uitzondering van zondag, nu elke dag in Leeuwarden, Goutum en Techum en verwachten zeer binnenkort dit ook uit te breiden naar andere omliggende plaatsen. 

Uiteraard is het ook mogelijk om een groot aantal houdbare producten in de webshop te bestellen voor levering via PostNL of eventueel andere partners.

Wil jij je boodschappen in Leeuwarden of omgeving laten bezorgen? Bestel dan via deze webshop of bel met 058-8430363.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »